meyrem Merhaba.. 19 şubat da normal doğum yaptım.. bugün tam 50 gün ama regl oldum sanki.. 40ım çıkmadan zaten kesilmişti.. şimdi böle olması normal mi? Sayfa da bakındım yazı bulamadığım için size soruyorum
myangelson meyrem sanki derken ? Kırmızı ve normal regl gibi fazla mi geliyor kanama? Benim tam 50 gün akıntı bitti pesine adetim geldi
meyrem myangelson dünden beri ağrım var.. temizlenirken gördüm.. şuan yoğun değil ama sökmeye çalışıyor sanki.. kontrole gidemedim doktor izine gitmiş..
myangelson meyrem ağrı çok mu siddetli ? Rengi kırmızı ise ve dediğim gibi yoğunluğu önemli eğer adet gibi yoğun gelmeye başlarsa zaten anlarsın. Ama çok aşırı gelirse de sıkıntı onu takip et sen
meyrem myangelson normal ağrım var çok değil. Kırmızı ama yoğunluk çok değil şimdi sildikçe görüyorum
meyrem myangelson sizinde öle olduğuna göre normal dimi? Ya benim yengem de 3 Ay var aramızda olmadı kafama takıldı
myangelson meyrem normal bazıları hemen adet olabiliyor bazıları 4-5 ay sonra bazıları emzirdigi sürece adet olmuyor mesela benim yengem 1 sene olmamış görümcem 2 sene çocukları emzirdigi sürece olmamis emzirmeyi bırakınca olmuş