Annem3838 Kızlar aşırı bulantım oluyor ara ara kusuyorum kusunca da kötü oluyorum haliyle sizde de bu kadar oluyor mu yada bulantıyı kesmek için yaptığınız şeyler varmı?
Ayse_17g Haftayla beraber bnde bulantı yasadım şuan da yasıyorum devam 12 haftadayız Doktor’un onerısıyle hap kullanmaya basladım çok rahat ettım sizde danısın ıstersenız
Aylanursu Benimde 6 . Haftayla başlamıştı herşeyden tiksinme ve kusmam vardı doktor prillam verdi bana iyi geldi doktorunuzdan talep edebilirsiniz
Maras46konya-00 Hafta benim de hala var prilam kullanınca kusmuyorum ama bulantılatım geçmedi daha kokulara karsı bile bulanıyor ya inşaallah çabuk geçer bende öyleyim kusunca zorlanıyorum çok kötü oluyorum
Annem3838 Maras46konya-00 gerçekten çok kötü bende daha 6 haftalığım başlardayım önceden severek yediğim şeylerin kokusundan tiksindim ve kusarken öksürme geliyor genzimden geliyor ve acısı hemen gecmiyor ağzımın ici zehir gibi resmen
Maras46konya-00 Annem3838 aynısını bende yasadım hala da yaşıyorum 6 haftadan 13 hafta oldu sevdiğim şeyleri yiyip içemiyorum kokusuna dayanamıyorum agzımın tadı desen hiç yok suyu bile zor içiyorum içemiyorum zor geçiriyorum acısı da kötü oluyor bende çok yasadım onu