Melikehatice Merhaba güzel anneler kalp atışı için ne zaman gidilmesi gerekir doktora şuan 4+1 hemen gitmek istemiyorum zaman geçsin istiyorum biraz 🫶
mother2 Melikehatice canim ben 6+1de gittim 10 gun sonra cagirdilar yani 7+5de gidersen herseyi net gorursun
Gulsahkizilkan Melikehatice Merhaba ben bugün duydum 6+5 haftalık hamileyim ve bugün duyduk çok şükür. Yeni yeni gelişmeye başlıyor dedi.
minikmucizeemaak Aylanursu Bende yarım Allahım izniyle tam 5 haftalık olucam kese için çağırdı doktorum sanırım kalp atışı için bekleyeceğiz daha 🤲🏻🥹
Aylanursu minikmucizeemaak maşallah güzel ilerliyosun görüyorum postlarda inşallah kesenide görürsün yarın evet beklemen gerekiyor bir süre daha minik kalbi duymak için biz de şuan 8+5 olduk şükür 🥰
muziceanne_ Melikehatice en erken 6 haftada duyuluyor siz ben biraz daha bekliyim derseniz 2 3 hafta sonra gidin o zmana kadar 7 haftanın İÇİN de olmuş olursunuz
minikmucizeemaak Aylanursu Amiin sağlıkla inşAllah çok heyecan var zaman durdu sanki bugün geçmiyor Allah’ın izniyle keseyi bebeği kalp atışını duyacağımız günler gelsin sağlıkla kavuşalım inşAllah❤️🤲🏻
Aylanursu minikmucizeemaak inşallah canım sağlıcakla kucagimıza almak nasip olsun malesef zaman duruyor benim kontrolüm 19 unda banada zaman durdu her gittiğinde biraz daha büyüdüğünü görmek benimle olduğunu bilmek çok güzel o doktorun kapısında her gittiğimde heyecanlaniyorum ❤️