Hamilelikbekliyorum Zdgn ben yurt dışındayım burada erkenden ayarlanıyor günü beraber planlaya biliyoruz doktorla zaten 40 haftayı beklemiyorlarmış.Bide Allah korusun erken doğum olursa orada dosyam oluşmuş oluyor.
Suheyla2 Mervosssse aaaaa ne varmış ikizlerde kendim ikizlerim erken doğmazsa galiba kızımda ikizler olacak koç tan iyidir her şeye küsüp ağlayıp içine atmaz en azından
DDemett Tuce88 merhaba bende ızmırde oturuyorum en kötü ılk zamanlar ıcın uzun kollu aldım 1 ay sonrası ıcın genelde askılı tulumlar aldım 💕
Mamacita1 Mervosssse Ayyy evet çok az kaldı artık 🥳😬 31 haftalık olduk bizde bugün iri bir turp yani 😍🫠
Babybaby12 Yagmush kıyafetlerini yikadiniz mi siz peki rabbim sağlıklı sihatli kucağınıza almayı nasip etsin 💐
queenmerve Tuce88 merhaba bende izmirdeyim bebeğim haziranda doğacak görünüyor. Yenidoğan döneminde üşüyecekleri için normal hastane çıkışlarını giydireceğim 15-20 gün durumuna göre sonra kısa kollulara geçerim diye düşünüyorum sizede fikir olsun
Kayra07 mucizem___ aynıymışız bizim de tahmini doğum tarihimiz 6 Haziran dedi doktorumuz. 32+2 olduk. Hayırlısıyla gelir inşallah bebişlerimiz. Cinsiyeti nedir sizin 🌸
Efuliii53 Mrvctn benimde aynı tarih ama çok hareketli bi bebek bizimki bende erken gelir düye düşünüyorum
1Mom-baby Nergiz1 erkek mi seninki benim ki kız🙂🙂bakalım tam vaktinde gelcekler mi🤗 bide babalar gününden 1 gün sonra oluyor en güzel hediye 😂😂