VussVuss 10 haziran gozukuyor dogum tarihi ama icimden bir ses nisan sonunu gecirmeyecek diyor bilmiyorum :) ama her halukarda ikizler olacak sanirim
B_48_A Mervosssse bizde 30+3 günlüğüz brokoli🥦olduk. babamızda ikizler ama görseniz hiç ikizler değil umarım babasına çeker benim tatlış oğluşum 💙💙😇😄😄ben anca tadına varıyodum hamileliğimin biticek diye üzülüyorum 😂🙈
gokcem533427 Edos Mervosssse ne güzel 😊 sağlıklı sıhhatli dünyaya gelsinler insAllah 🥰🙈 sizinkinin cinsiyeti nedir 😊
Rukiyeakn 30+4 olduk kızlar en son 27 haftalık gitmistim doktora bebeğin başı aşağıdaydı bir sorun olmaz ise normal doğum gibi görünüyor dedi 12 haziran dedi ama benimde 40 haftaya kadar sürmez geliyor ama bilemiyorum da ilk gebeliğim 🥰💙🐣
Virgohome Rukiyeakn ayyy bendede aynı his var sanki 37 de falan gelir gibi neden bilmiyorum Allah annelerimiz için hayırlı doğum nasip etsin inşallah 😃
SheeR elayaz_ valla benim mecburi sezeryan olacağı için bizim planlanan tarihe uyması lazım haa ama erken gelmek isterse orası da ayrı bi konu tabi 😂
Smia Sureyya1 öylemi valla pek bilgim yok akrep olarak yengecle iyi anlaşıyorum o yüzden 🤭 oğlum aslan olsun diye çok dua etmiştim aslan ama ne aslan oldu valla anamdan emdigim süt burnumdan geldi smdi hayırlısı diyorum artık 🤣
Virgohome 31+5 sanırım ikizler burcu olcak kızım hahahaha şimdiden korkmaya başladım Allah sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin inşallah bütün anne adaylarımızın❣️❣️❣️🤭