Mervosssse Haziran anneleri, ikizler burcu bebeleri 🤩 çok az kalmadı mı sizceeee😳😳😳 kaç haftalık hangi meyveyiz kızlar 😎
Busraakay_26 Mervosssse zaman su gibi geçti 😂 ikizler Burcu olacak ama umarım yükseleni iyi olur 😂😂 32+2 olduk
Daisy0000 Aysegulinanc Bende ikizleri çok kınadım , haziran sonu temmuz başı görünüyor ya ikizler,ya yengeç olacak hadi bakalım hayırlısı 🤣
Demmet Aysegulinanc ayyy o da bişey mi bende cok büyük konusmusum kocamda ikizler bebişkoda ikizler olacak 😅
Aysegulinanc Tiiffany ay maşallah aile boyu😂😂 benim de ablam kardeşim felan hep ikizler olduğu için sanırım o yüzden bi uyuşamama var her ikizler aynı değildir 😂
Smia Es başak ben akrep oğlum aslan kızım ikizler Allah yardım ederse son haftasına gelirsek haziranın yengeç bari birimiz sakin olalım 🤣🤣 hepimiz deli yoksa
queenmerve 31+4 🍀 Benim hiç kaçarım yok ya kesin ikizler burcu doğuruyorum 😅😅 İkizler burcu olanlarla çok iyi anlaşırım ama çok sıkıntılı bir burç sabır küpü olmak lazım karşılarında 😂
Hamilelikbekliyorum Bizde 28 haftalık olduk bugün.14 nisanda kontrol var ve gün verilecek doğum için hem çok heyecanlıyım hem de çok korkuyorum.İki tane erken doğum yaptım inşallah bu seferki bebeğim vakti zamanında gelir.🤲🏻