Kiraz53 kalbiminpariltisi erkekler için pek hoş olmayabilir doğum anındaki görüntü soğumaya sebep olabilir
Sila66 kalbiminpariltisi özele gidiyorum ıyı bı hastane ama steril ortam dıye almıyor doktorum sezaryan olucam ❤️ gırseydı cok ısterdık🥹
Ecem95 kalbiminpariltisi sanırım acıbademler dışında hastaneler almıyormuş pandemiden sonra yasaklanmış bende sordum kolan’a gidiyorum almıyoruz artık dediler 🥺
kalbiminpariltisi Kiraz53 doğum anını görmeyecek ki, onun gördüğü şey yine benim yüzüm olacak o kısmı görmüyorlar yani
kalbiminpariltisi Sila66 ben normal istiyorum ama alır mı bilmiyorum, almasa da çok sorun değil boşverin ben de merak ettim sorayım dedim çok çok istediğim bir durum da değil ama kabul ediliyorsa acaba bir düşünsek mi diye öğrenmek istedim 💖
sevenanne kalbiminpariltisi Evet kocaeli medical için dedim eş isterse doğuma girebiliyor hangi doktora gidiyorsunuz medicalde
kalbiminpariltisi Ecem95 pandemi biteli uzun zaman oldu bence prosedürler değişmiş olabilir sormak lazım ☺️
kalbiminpariltisi sevenanne ümit hanıma gidiyorum 🥰 doğumumda o olmazsa da Reyhan hanım giriyormuş doğuma sanırım sizin bilginiz var mı
Ahsenn031013 kalbiminpariltisi ilk doğumumda pandemiden dolayı ümit hoca almamıştı ama şimdilerde alıyor merak etme☺️ ama sezeryansa alıyor normal doğumda da eğer bi doğum daha varsa almıyor ama tek sensen skntı olmuyor girebiliyor
sevenanne kalbiminpariltisi Benim kuzenimde ümit hanıma gidiyor ben ordudayım bu hafta kocaeline gelicem bende ümit hanımla devam edicem ama doğuma eşleri alıyorlar ve kuzenim çok memnun ümit hanımdan.
kalbiminpariltisi Ahsenn031013 aa teşekkür ederim bilmiyordum normal doğum yapabileyim de varsın almasın 🥰 bakalım süreç neler gösterir hakkımızda hayırlısı olsun 💙
kalbiminpariltisi sevenanne inşallah her şey istediğimiz gibi olur o zaman, ben de ümit hanımdan memnunum normal doğum istiyorum bakalım artık hayırlısı olsun 🥰
Ahsenn031013 kalbiminpariltisi ümit hoca gerçekten çok iyi mükemmel bi doktor Benim doğumumu kendisi yaptırdı eli çok hafif gerçekten çok cana yakın seni çok rahatlatıyo Çok güzel olacak merak etme Eğer başka bi doğumda yoksa zaten eşimi istiyorum dersin ümit hoca çağırın hemen der zaten