Elifdamlayildiz Anadolu yakasında gittiğiniz ve memnun olduğunuz uygun fiyatlı özel hastane önerir misiniz kızlar 22+3 haftalığım 😺
Mhtpflz Elifdamlayildiz pendik medical park güher polat pahalı fiyatı ama çok iyi bakıyor 2100 du en son
Rwerdst Elifdamlayildiz canım bağdat caddesinde doçent zeki Şahinoğlu ve operatör Mehmet uludoğan var. İnternetten araştır istersen. Ben oraya gitmedim ama hastanem önermişti. 1400tl nakitte 1300 tl. Zeynep kamilin bir şeyinde kurucular bir internetten araştır istersen. Ben çakmak erdem hastanesindr yaptırdım 1750 verdim profesöre çok memnun kaldım. Doçent 1550 ydi.
Sevafsg Selam hanımlar, Anadolu yakası Kartalda Umut hastanesi var orda 1400 TL ye yapılıyor bende gidicem inşallah bu hafta 1000 tlye maalesef bulamadık şu an en uygun fiyat Umut hastanesi, Bir ay araştırdım
Senayl34 Elifdamlayildiz devlette yaptım ben ücretsiz 😅 biraz zor oldu ama bulmam o parayı vermek istemedim özele
Elifdamlayildiz Senayl34 bende vermek istemiyorum ona vercegime bebeğimin eşyalarını eksiksiz alırım daha iyi😑😊
Senayl34 Elifdamlayildiz aynen öyle ben bütün tahlileri devlette yaptırdim muaneye ise 2 ayda 1 özele gittim çoğunluk devlete gittim
Rwerdst Avril evet canım. Cd şeklinde tüm görselleri de veriyor. Bir de yüzünün en güzel fotoğrafını veriyor. Ayrıca önemli şeyleri basıyor. Yüzünün fotoğrafının kalitesi mükkemel ama. Çok güzel geçti bizim 40 dk sürdü 🤭