Yeni evliyiz ama ilk günden beridir bebek sahibi olmayı çok istiyorduk umutsuzluğumuz yoktu ama çok istediğimiz için ben de bir sürü tek çizgi görmüştüm sonrasında evliliğimizin 8. ayında adetim iki gün gecikti ama önemsemedim yoğun bi dönemdeydim çünkü sonra içinden test yapmak geldi ama adım kadar emindim negatif çıkacağına yine de testi yaptım silik çizgi çıktı kendimi sakinleştirmeye çalışmıştım test bozuktur diye sonra dayanamayıp hastaneye gittim 3 haftalık hamile olduğumu öğrendim hemen patik bi de oyuncak alıp bi kutunun içine koymuştum içine de testimi koydum sonra onun üzerini kapatıp bi tişört koydum sana hediye aldım içimden geldi diye verdim işten geldiğinde tişörtün üzerine “Seni çok seviyorDUM” yazdım aynı bu şekilde sonra altındaki pakete de “Ama artık seviyoruz” yazdım inanmadı ama kafayı yedi sevinçten saat gece 12 idi kalk dedi gidiyoruz hastaneye götürdü beni kendi doktordan duyunca inandı 12 buçukta kayınvalidemlere gittik haber vermeye kayınvalidem uyumuştu onu uyandırdık sonra otururken şey dedim “Anne sana bu ara bişeyler oldu bi güzelleştin sanki” bişeyler söylerken lafını bölüp “Babaanne olmak sana yarayacak he” dedim bi an algılayamadı konuşmaya devam etti kaynım bana baktı kekeledi durdu görümcem ne olduğunu anlamaya çalışıyordu sonra bana dönüp “Gerçekten mi?” Dedi kayınvalidem sonra sarıldık hatta görümcemle diğer odaya gidip sarılıp ağlamıştık mutluluğumuz çok uzun sürmedi ama maalesef 2 hafta sonra bebeğimi öğrendiğim gün düşük yaptım hem de yattığım yerde nasip değilmiş sakınılan göze çöp batıyormuş zamanı değilmiş demek ki kendimizi avutuyoruz bu şekilde ama çok da mümkün olmuyo maalesef Allah hepinize sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah