Pamuk Güzel anneler nasıl söylediniz? Bizim senelerce olmamıştı,eşimin gelme saatine paket hazırladım kapıda bakmış ağlayarak içeri girdi.Inanmadi çok zor ikna oldu😊
Yazmelegi_ Pamuk yaaa ne güzel olmuş 🌸🌸 bende rahatsızım diye acile gitmiştik eşimle doktor hamilesin diyince ikimizde şaşırdık yani doktor verdi haberi bize
Cansunuz0 Pamuk bizimde nerdeyse üç yıla yakındır olmuyodu ben şok geçirdim öğrenince tabi direk Hamileyim diye eşime yazdım ha iyi dedi tek 😂 duygusuz koca
sema___k Pamuk Benim ilk gebeliğim kimyasal gebelikti aradan üç ay kadar bir zaman geçti o yüzden bir hayli üzgündük hâlâ. Günüm geçince bir sabah test yapmaya karar verdim ve çift çizgi çıkınca testi ufak bir pakete koyup eşime, beni kahvaltıya götürmesini rica ettim. Kahvaltı sonrası teşekkür anlamında bir hediyemin olduğunu söyledim ve paketi eline verdim. Açınca sevindi tabii ama heyecanını çok fazla paylaşamadı hemen ümitlenip sonrasında hüsrana uğramamak için. İnşallah sağlıklı bir şekilde kucağımıza alabiliriz. 🥰
Smia Eşim teknoloji delisi bilgisayarına ekran fotosu işte bebisim için bebek geliyor testi fotoları faln çıkarttım ekran yanına koydum patik vs sonra eşim işten geldiginde kapıda dedim ki bilgisayar ekranı kırıldı bu bir cildirdi sinirle odaya koştu 🤣🤣 tabi gerisi malum şoklar falan havalara uçtu 🤭
Kediler Eşim hamile olduğumu benden önce anladı, nasıl başardı bilmiyorum ama bana haberi o vermiş gibi oldu 😅
Gulsahakdag Kediler ahaaha bizdede aynısı oldu ki 2 gün gecikmiştim sen bence hamilesin bi test yapsana demişti öyle çıkmıştı
SevgiKNGR Maalesef kötü … depremin 4. Günündeydik. Bize umut olan bir haberdi ama çok kötü ve zor şartlar altında söyledim…
FeHa SevgiKNGR bende depremde ailemi kaybettim 10 gün sonra 20 günlük hamile olduğumu öğrendim.. Sadece bana değil çevremdeki herkese umut oldu . Ama ben nasıl hissedeceğimi bilmiyorum
Yagmurugural SevgiKNGR bende aynı şekilde ondan dolayı sadece testi gösterdim biraz olsa da morel olmuştu bize
svgiakgn Cansunuz0 benimde ilk hamileliğim düşük oldu 3 yıldır evliyim yaklaşık 1 buçuk yıldır da olmuyordu hamile olduğumu öğrenince hemen arayıp söyledim o da alla alla diye cevap vermişti 🙄🙄🙄
ES_es-Es Test elimde gizi bir şekilde tutuyordum ,oturmuş tv ye bakıyorduk, sonra bana bisey anlatıyordu başı bi tv de bi bendeydi ,tv ye baktigi sırada kendisine doğru tuttum başını bana çevirdiğinde gördü şaşırdı o ne diye 😊mutlu oldu 🥰
Araseymen09 Pamuk ne güzel düşünmüşsünüz. İki bebeğim de ben kendim direk test yapıp söyledim hamileyim eşim duygularını belli edemeyen insan tamam hayırlı sağlıklı olsun dedi 😂
Afrodid Eşimin istediği cüzdan vardı 14 şubat hediyesi için aldım. Bende 13 şubatta öğrendim. Cüzdanın içine paralarını yiyecek bir miniğimiz geliyor yazdım. Çok mutlu oldu çok teşekkür etti sarıldı . Bu en güzel hediye benim için demişti 😀😀😀
Aylanursu Bizde 1 buçuk yıllık evliyiz çok negatifler gördük pozitif görüp kanda negatifleri duyduk ve gece 2 de yaptığım testim pozitifti eşim uyuyordu kalk dedim baba oluyosun bozuktur diğerini yap dedi sabaha kadar uyumadım 6 da bı tane daha yaptım yine pozitif sen bı üçüncüyude yap sonra gidelim dedi 9 civarı yine yaptım yine pozitif tabi kan çıkana kadar inanmadı kanda pozitif çıkınca oley diye çığlığını hatırlıyorum ben bana sarılır diye beklerken telefonla herkesi aramaya başladı ben baba oluyorum diye bizde böyle öğrendik mucizemizi🥰
Daisy0000 Pamuk Eşimin oyun bilgisayarının yanına ‘Yeni oyun arkadaşına merhaba de’ yazılı bir not ve testi bıraktım 🌺