Cansu16 Merhaba 23+4 teyim. Aşırı derecede halsizlik, uyku hali, konuşurken nefes nefese kalma yaşıyorum. Bu durumu yaşayan var mı ? Bulunduğum zamana göre normal mi ? Bir de bebek hareketleri nasıl anlaşılıyor?
Yalinn8 Cansu16 21/2 yiz ben de bikac gun once öyleydim surekli bi bas donmesi vardi ama gecti sanki, ben kasık hizamda pıt pıt lar hissediyorum, bazen devamli bazen kesik kesik
Prensimingeliyo Cansu16 şuan bende tam o durumdayım 24 haftalık oldum Ve dünden beri baş ağrısı baş dönmesi kafamı yastıktan kaldıramıyorum
Omernur Cansu16 22 hafta ikiz gebeutim konusmam ne ki durdugum yerde bayilcam yorgunluktan kalp carpintisi bi taraftan ates basmalar eklem agrisi gunduz uyku gece yatamamk Allahimiza sukur yinede🙋♀️
Cansu16 Prensimingeliyo bende öyleyim mide bulantısı da var hafiften. İşe gitmeye de devam ediyorum bu arada 😞
Yalinn8 Cansu16 oluyo olmaz mı, bazen vitaminlerden bazen yemek fazla kaçınca... aslinda porsiyonları cidden küçültmek lazim hazımsızlık olmasin, bi de mide sıkısıyo artik
Cansu16 Omernur sağlıkla gelsinler 🙏🏻 İki gündür kalp çarpıntısı bende de var ya az önce oldu hatta elim ayağım saldı resmen kaldım öylece. Hemen arkasından bir uyku bastıyor.. mide yanması ekstra 🙈 Sağlık olsun yeterki dayanacağız 😍
Cansu16 Yalinn8 evet ama aç olunca da gözüm bir şey görmüyor benim 🙈 sonra çok pişman oluyorum resmen içim yanıyor