Herkese selamlar sürekli bu hikayeleri okuyarak kendimi motive ediyordum en sonunda o gün geldi çattı 😁 en başından beri normal doğum yapamayacağı biliyordum çok korkak ve cesaretsiz biriyim ayrıca eşimle ilişki yaşarken bile kendimi çok kasardım her neyse ilk doğumum sezeryan da istemiyorum ama o çocuk bi şekilde ordan çıkacak😁 doktorum bende ne sancı ne ağrı sızı bs görmeyince sonuna kadar bekleriz demişti 38+3 de gittiğimde suyumun baya azaldığını 39 a girdiğim gün alacağımı söyledi tamam dedi o günü bekliyoruz cumartesi günü 8 nisanda sabah tuvaelete gittiğimde iç açmalarımın baya ıslandığını farkettim ama su değildir diye düşündüm çünkü şimdi su gelince şakır şakır aktığını biliyorum ama benimde sızıntı şeklinde gelmiş neyse doktoruma yazdım ki gel bir kontrol edeyim dedi iyi ki gitmişim suyun kalmamış çok az dedi acil akşama alıyoruz dedi biz şok ama tabi her şeyimiz hazır. 10 gibi ameliyata girdim spinal iğnesi gerçekten hiç hissedilmiyor inanın hiç korkulcak bişey yok ama ameliyat esnasında panik oldum sürekli titredim tabi başımda bekleyen birileri vardı sürekli bebek çıkarken vs yapılan işlemleri tabiki de anlıyorsunuz çekiştirme vs oğlumu gördüğüm an hiç bişeyim kalmadı sarışın ağlak bir oğlan geldi şükür her şey yolundaydı yanıma verdiler biraz öptüm sonra onu alıp devam ettiler işleme ondan sonra biraz midem bulandı nefes nefese kaldım gibi ama başımdaki kişi hiç bişeyin yok herşey gayet iyi dedi sürekli bebekten 35-40 dk sonra da ben çıktım odaya çıktım ⅘ saate uyuşukluğum geçti ağrılarım başladı o zaman ağrı kesici istedim 6 saat sonra da ilk yürüme yapıldı inanın sezeryanın tek kötü yanı o çok zor benim için en zoru oydu ama sonra kalkıp yürüyünce sürekli tuvalet vs her şey daha iyi oluyor şimdi 2. Günümüz sadece dikişlerim yürüyünce sızlıyor onun dışında her şey bi anda oldu bitti oğluşum yanımda uyuyor sütüm hemen gelmedi sarı sütüm geldi ama o da sağma makinesi ile Baya sağınca geldi şuan bi tık daha fazla gibi süt yapıcak şeyler yemeye içmeye özen gösteriyorum 2 kez mamam verdim sadece sarılık yoktu hastaneden çıkarken kan şekeri de iyiydi rabbim dileyen isteyen herkese bu duyguyu nasip etsin çok güzel çok özel 🤲