Sariilayda16 Biraz mide bulantısıyla uyandım 7 de sonrasında instg. Bir kaç video izledim ve duygulandım sonrasında asla kendime engel olamıyorum sürekli ağlıyorum ya bu hep böylemi olacak psikolojim bozulmuş gibi bi gülüp bi ağlıyorum
Busimss Sariilayda16 psikolojik olarak bende çok etkileniyorum bu hamileliğimde malesef sanırım doğuma kadar çekeceğiz
Yenibirannee Sariilayda16 maalesef bende oyleyim gecen gun kizimin sacini tararken hickira hickira agladim 😊 esimde korktu noldu cocugun basina bisey mi oldu diye. Hayir büyüyor saçları uzadi diye ağladım. Hamilelikten dolayi sanirim boyle kolay aglamazdim
Sariilayda16 designermoms :) ya çok garip zaten engel olamıyorum eşimde yazık garibim elinden birşey gelmiyor birşeymi oldu iyimisim deyip duruyor 😂
designermoms Sariilayda16 bir süre sonra onlar da alışıyor 😂 ben geçende işe gelirken sabah yolda yavru kedi gördüm diye yüzüm gözüm şişene kadar ağladım işe geldim ağla ağla herkesin ödü koptu burdakiler de alıştı ağlıyorum sonra geçince normale dönüyorum 😂😂 komik ama kötü bir durum olmasın böyle ağlayalım boşver çok normal 😂
Ebruacr Sariilayda16 kız bende herşeye ağlıyorum nolcak böyle bilmiyorum 😁 valla son haftalarda biseyler oldu
Senle1 Sariilayda16 ilk gebeliğimde maydanoz topladm bahçeden sonra katil oldum şimdi ben die ağlamıştım 🤣🤣🤣🤣
CeydaST Sariilayda16 modunu değiştir kız bebek te hisseder sonra kolik olursa uğraşır durursun. Hop güzel şeyler izle modunu yakala 😍
Avril CeydaST ben komik video izledim diye bile ağladım valla Önce güldüm güldüm sonra da ben bu saçma şeye neden güldüm diye iki saat ağladım 🤷🏻♀️
mrvsrcn Sariilayda16 ayy bende de var sürekli ağlıyorum bazen neden ağladığımı bile bilmiyorum. Allah eşlerimize sabır versin 😂😂
Busrata33 Sariilayda16 Bende aynı 2,5yaş bebeğimle hamilelik hormonları çekilmiyor patlayacak bomba gibi geziyorum 😀