Elifdamlayildiz Merhaba kizlar 22+3 hamileyim detaylı ultrason için bı aydır Zeynep Kamil hastanesinden randevu almaya çalışıyordum ,yedek kontenjandan alabildim normal randevu gibi mi oluyor yoksa araya mi sıkıştırıyorlar anlamış değilim beni aydınlatır mısınız
Tiiffany Elifdamlayildiz Yedek kontenjan şöyle oluyormus. Banada doktor söylemişti. Şansıma yedek cıkmıstı. Biz değil devlet acıyor insanlar mağdur olmasın diye ama ben yedek almıyorum demişti. Yada alır sizi cok bekletir. Şahsen ben cok bekledim. Cunku randevu saatiniz yok. Belli bir zaman dilimi içinde diyor ama ne zaman. Bosluk bulur yakalarsa araya sıkıstırır sizi. İçiniz rahat etmesi içi yedek hiç bir muanede almayin derim. Ziraaa bende öyle yapıyorum artık
Sevval0308 Elifdamlayildiz canım yedek kontenjandan mağdur olmuş biriyim. Gittim ve o randevuyu sistem açıyor ben sana bakamam diğer randevulu hastalarım var dedi. Normalde diğer bölümler alıyorlar muayene kısa suruyor diye lakin detaylı USG en az yirmi dakika sürdüğü için benimkini iptal etti. Hasta haklarına felan gittim kesinlikle çözümü yok. Bir daha günüm geciyir diye özele gittim :/
Ruya_burcu45 Ben de normal poliklinik için almıştım. Yedekte 3 -3,5 saatleri yaziyordu. Epey bekledim. Sanırım 4,5 gibi sıra gelmişti. Olsun siz yine de gidin, bekleyin, belki de zamanında alırlar. Ama gider gitmez sekretere kayıt yaptırmayı unutmayın
Elifdamlayildiz Ruya_burcu45 bende 10 11 saatleri arasında aldığım randevu tek olunca beklenir de eşimle beraber gidicez bu sefer bı sıkıntı çıksa benden bilecek kafaya taktım iyice😄
Elifdamlayildiz Tiiffany yedek almayı düşünmüyordum ama mecbur zamanım da geçiyor diye dedim bulamazsam diye aldım ,son çare özele gitmeyi düşünüyorum artık belli belirsiz bı durumsa yedekle vaktimi kaybediyormusum🤦
Tiiffany Elifdamlayildiz Normalde benide almayacakti açıkca söylemiştide işte o gün o doktor ve asistan hasta arasında kavgalar oldu. Polisler geldi. Bi şikayet daha olmasin diye aldı. İmkanı olan özele gitsin derim 🤷♀️
Elifdamlayildiz Sevval0308 iyiki bu postu açmışım yoksa sonum yarın muhtelemen böyle olcakti🤦gına geldi artık bu hastane sisteminden 😟
mrymnr123 MaviJournal siz devlette odaya almayı bırakın beklediğiniz yere bile almıyorlar. Hele bu Zeynep Kamil hastanesi binaya almıyor erkekleri
Elifdamlayildiz mrymnr123 kimse yok diye tek başıma 7 gün hamile halimle Zeynep Kamil de yattım enfeksiyonum olduğu için odaya başka hasta da almiyorlardi bı eşim vardı o da cezaevi gibi görüş saatinde 5 dk görüyorduk😂 kafayı yemedigime şükrediyorum o zaman🤡