Enaz- amin teşekkür ederim sizlerde sağlıcakla kucağınıza alın inşallah benim 38+5 ken hafif bir kanamam geldi bana önceki gün zaten eğer kanaman olursa suyun gelirse yada sancın artarsa bekleme acile gel demişti bende kanamayı görünce direk gittim acile ve alttan baktılar açıklık kanamasıymış 1 cm açıklık vardı ilk doğum olduğu için hemen de 3-4 cm olabilir ama birkaç gün sonra da 3-4 cm olabilir dediler ve ben eve geldim ağrılarım git gide arttı tabi ben her gün bu süreçte acile gidip geldim 3-4 cm olmuş mu diye en son perşembeyi cumaya bağlayan gece tekrar gittim hala 1-2 cm dedi doktor ama baya ağrım artmıştı eve geldim tekrar saat 9 gibi kayınvalidem hadi gidelim dedi tekrar ama yok dedim dayanıcam saat 1 e kadar dayandım beni zorla tekrar götürdüler ben açılmamıştır dayanıcam dedim gitmek istemedim ama beni götürdüler öğlen tekrar acilden giriş yaptım alttan baktı doktor ve 3-4 cm olmuş hadi gözün aydın bugün doğum yaptırtırız sana dedi doktor ve ayrıca benim rahim ağzı çok esnekmiş böylelikle doğumhaneye aldılar beni