Dmlakklk Kızlar merhaba sürekli toprak yeme isteği geliyor aşırı derecede yemek istiyorum , internet üzerinden demie ve çinko eksikliğinden kaynaklı bu istek olabileceği yazıyor , sizde de oldu mu ve olan var mı çok merak ediyorum
Zehra-12455 Dmlakklk canım bir demirine bak derim çünkü demir eksikliğinden oluyor ben de sürekli canım toprak çekiyor şu an 27 haftalık gibiyim canım sürekli sigara küllü çekiyor yani kendimi zor tutuyorum yememek için demirlerim baya düşmüş tahlil verdim
kadertugrul7 Dmlakklk ayni sey bendede var maleser toprak yerine kil yememi önerdi çoğu kişi yenilebilir en azindan dediler dunde iftara davetliydik mangal tarzi bişey yaptilar ve dayanamadım külünün tadina baktim çünkü soba külü istiyordu canim sürekli o demir gibi degiksti tadi kozlenmis sarimsaklarin kabuklarinda kalmıştı köz onlari döküp biraz yedim kendimi tutamadım aşırı derece istiyor
Rumiars Dmlakklk bende de kül yeme isteği var aşırı derecede birde kahve telvesi ama sebebini bilmiyorum🥴
2oglusannesi Evet canım demir eksikliginden kaynaklı bazik şeyler yemek istiyorsun. Son aylarda oluyor genelde.. Ben toprak değil de taze nane ve kahve telvesi yemeye düşmüştüm. Kimseye söylememiştm burada ilk defa söylüyorum defne sabunu kokusunu ciğerlerime kadar cekip arada tadına baktigimda olmuştu 😄😄
Dmlakklk 2oglusannesi yaaaa aşırı derece de toprak yemek istiyorum acaba yesem bebeğe ve zararı olur mu
Zehra-12455 Dmlakklk ben yedim toprakta yedim sigara küllü de yedim yani elimde değil gittim tahlil verdim geçen gün demirlerim baya düşmüş ilaç kullanıyorum elimde olmadan sürekli canım toprak kahve telvesi sigara küllü bunlar çekiyor İnanır mısınız şu an yazarken bile ağzım sulanıyor 😂
Zehra-12455 Dmlakklk yok canım ne olacak aşırı derecede yemedim sadece parmağımın ucunu Islattım koydum dilime sürdüm bu kadar yani en fazla çocuğum sigaraya başlar bir şey olmaz ya ama bir seferliğine mahsus yaptım ben çünkü gerçekten dayanamıyordum artık düşünsenize toprak aş eriyordum ve sinir krizine giriyordum yani ondan sonra hemen hastaneye gittim çünkü bu devam etsek zararı olabilirdi yani Şu an bile canım çok çekiyor ama kendimi tutuyorum🤦🏻♀️Bir kereye mahsus tadına bakabilirsiniz bence bişey olmaz
kadertugrul7 Zehra-12455 ben hamileligimde sigaradan tiksindigim için külünunde kokusuna katlanamiyorum maalesef ama toprağı aşırı istiyor canim yemek istemiyorum kil alıp deniycem bastırır inşallah isteğimi