• Öneri
  • Gögüs pompası çok gerekli oluyormu

Goksu_argum_1 Ben ilk bebeğimde gerek duymadım, almamıştım. Şu an ikinciye hamileyim bunda aldım biberon. Yani her an emziremem ne bileyim bi yere gitmem gerekir vs yanımda ayriyeten çocuk olunca, ilk bebeğim kuru meme gibi emiyordu beni ne uyku uyuyordum ne bi şey yapıyordum. İlk olunca eline ayağına dolanan olmayınca akşama kadar onunla ilgileniyordum zaten memedeydi devamlı 🙈 Ama şimdi bütün ilgi bebekte olamayacağı için mecbur, ben her ihtimale karşı Ebebeğin kendi markasının çiftli olanını aldım ☺️ İlk bebeğinse çokta şart gerekli bi şey değil, bebek doğduktan sonra duruma göre gerek olursa alabilirsin. İkinci bebek içinde gerekli bi şey değil ama dediğim gibi ben ilk bebeğimde çok bunalmıştım emzirme konusunda, cahildik bide yani her ağladığında her mırıldanmasında memeye alıyordum. Kuru meme de almamıştı, beni kuru meme yapmıştı resmen 😅 Şimdi dedim en azından bi yere gitmemiz gerekirse dışarda olmam gerekirse vs en azından yanımda her ihtimale karşı bulundurmak için aldım ben pompa ☺️

Goksu_argum_1 doğumdan hemen sonra gelmeyebiliyor ve pompa yardımcı ile gerçekten süt çok artıyor düzenli sagmak hem birikmiş sütü bosaltmaya yardımcı oluyor ağrı açısından hemde arttırıyor tabi ki bebeğin emme kuvveti kadar olmasada ilk zamanlar çene kasları çok zayıf olduğu için o sürede büyük destek 350 TL’ye bile var ben riske atmam alırım mutlaka dursun bütçe ayrilabilir diye düşünüyorum doğumda hastanede istedikleri zaman gecenin bir yarısı medicallerden iki üç katı para vermektense hazır dursun

@Goksu_argum_1 kesinlikle almalısın. Bebeğim şuan kuvezde ve ben ona pompa sayesinde sürekli süt sagip yolluyorum. Kuvezde olmasa bile fazla sütü sahip koyabilirsin.

Goksu_argum_1 bende almamıştım ama o kadar gerekliymiş ki sezeryandan dolayı baş ağrısından kafamı kaldıramadım çocuğumu emziremedim arkadaşım vermişti sağıp sağıp eşim içirdi olmasa mama vermek zorunda kalırdım. Sonra sütüm çok geldi boğulmasın diye önce biraz sağıp vermem gerekti.