Sarin Emzirirken mastit olan, daha sonrasında tekrar hamile olan annelerimiz var mı acaba? Ben 2. Çocuğumda emzirirken mastit oldum sütüm kesildi. Şu an tekrar hamileyim mastit olan göğsümden süt gelir mi bilgisi olan var mı?
Tbsra95 Sarin masitit olan gövüsünüxe beyaz lahana haşlayıp koyun sıcak olsun ama dayanabileceğiniz bir sıcaklık beklettin göreceksiniz hemen gececek gecmis olsun
Elfs Sarin duşta sıcak masaj yapın mutlaka göğsünüzü boşaltın. En güzeli bebeğim emmesi benim ki geçmişti bir kaç güne.
Mochi Sarin bende de oldu ama geçmişti her iki göğüsü de düzenli emzirdim. hamilelikte göğüsle uğraşılmamalı diye biliyorum takibinizi yapan hemşireye sorun bence ne zaman o göğüse müdahale etmeniz gerektiğini. Gebelikte lahana sıcak suyla masaj falan mantıklı gelmedi bana 🤷🏻♀️
Misketlimonum Sarin aynı durum bende de oldu hiç emziremediniz mi sonrasında Mastit olan göğsü şuan benim sütüm çok az geliyor
Sarin Tbsra95 şu an hamileyim emzirmiyorum yani. Şimdi mi yapayım yoksa doğumdan sonra mı? Şimdi bir göğsümden süt geliyor ama mastit olan göğsümden akmıyor.
Sarin Misketlimonum emzirdim ama 1 ay sonra kesildi artık süt gelmedi. Şu an tekrar hamileyim süt olur mu olmaz mı bilemiyorum. Üzgünüm.
Misketlimonum Sarin peki tek göğüsle bebeğinize yetti mi ? Ben de neler neler deniyorum ama bir türlü açılmadı ben de çok üzülüyorum
Sarin Misketlimonum maalesef yetmedi 3 aylıkken mama yedirmeye başladım. Sonrada yavaş yavaş ek gıda falan öyle geçti zaman.
Misketlimonum Sarin ben de biran önce büyüsün de ek gıdaya geçelim diye bakıyorum :( ana daha çok küçük nasip Allah ın yazdığı rızık kadar emecekler
Misketlimonum Sarin anneme sordum her çocukta Mastit olurdum diğerinde problem yaşamazdım dedi umarım sizde yaşamazsınız vücut eritiyormuş öyle dedi ama yinede genel cerraha gidip ultrason çekilin isterseniz içiniz daha rahat eder
Sarin Misketlimonum teşekkür ederim doktorum şu an bekle dedi kontrollere gidiyorum sorun doğumdan sonra belli olur ancak müdahale edilir dedi. Allah’ın dediği olur artık. Bununda kısmeti nasılsa öyle yaşayacak.
Bebiqo Ben ilk hamileliğimde mastit oldum ama sonrasında da sütüm gelmişti. 1 ay önce 2. Doğumumu yaptım ve cuma günü tekrar mastit oldum inanılmaz şiş göğsüm yine süt geliyor ama ağrım da var hala geçmedi