busraerdi kızlar merhaba 37+1 günlük hamileyim ama bugun bebeğimin hareketleri yavaş ve az hissediyorum hareketlerni normal mı anlayamadım böyle olan varmı
ozgul23 busraerdi aynı durumdayız artık eskisi gibi tekmeler yok sadece arada bir kipirdanmalarini hissediyorum dönmesini felan o kadar. Yerleri kalmadı sanırım ufak hareketler var sadece arada bir
Gulsummldr busraerdi hareket takibi senin evdeki nst en dedi doktor. Elini koyarak hareketleri bekle birazda. Ama iki saatten daha uzun sürüyosa bi doktorun görmesinde fayda var
Denizkizi busraerdi ayni durum bende de var 2 gundur hareketleri cok yavas korkuyorum acikcasi durmadan takip ediyorum 35+6 dayiz
busraerdi Gulsummldr aynrn bende onu takip ediyorum ama çok öyle hafeket etmiyo hafif ediyo ondan endişelendim herkeste öylemi diye
ozgul23 Gulsummldr inanın benim saatler sürüyor bazen hareket etmemesi . Ama sonra bir bakıyorum karnım yamuk yamuk oluyor hareketlerden . Son aylarda saymak biraz endişe sebebi oluyor gibi
Gulsummldr busraerdi doktora sordum ben. Eskiden dalgalanıyodu karnım resmen. Artık öyle değil dedim. Doktorda yeri daraldı. Eskisi kadar büyük hareket etmemesi normal ama yoklayın iki saatte bi hareket ediyosa sorun yok dedi
busraerdi Denizkizi aynen takip etmek gerekiyo . sürekli dürtüyorum karnımı sıvazlıyorum hareket ediyo öyle yapınca yapmayınca hiç bişey hareket etmiyo sanki
Denizkizi busraerdi benim ki uykucu galiba nst ye girdim herkes gitti ben hala odadayim kadinlar cikti esim geldi yanimda oturdu 3 defa ebe geldi pozisyonumu degistirdi cok kisa hareket yakaladik cok uyuyor masallah ebe artik olmasa oturtucaz dedi 😂😂
istanbulluanne 36+1 benimde son 2 haftadir çok sakin gerçekten. Sadce dönüyor arada vuruyor cok nadir oda. Sanirim buyudukelri için 😊
busraerdi Gulsummldr gündüz düzgün hareket etmiyo aksam oldu ya durmaz benimki :) boşa heyecan yapmışım gece gündüz karıştı bizde :)
Denizkizi busraerdi ins ama bilemedim benim ki gunduz uyuyor gece kuduruyo genelde oyle devam ederse uykusuz geceler 😱
Merveanneoluyor arkadaşlar ben de 22.haftadayım aşırı hareketli hele bugün 🤦🏼♀️ Normal mi bu haftalarda bu kadar hareketli olması??
Denizkizi Merveanneoluyor normal canim zaten buyudukce hareketleri kisitlanicak simdi keyfini cikar 😇