SevincKara Mimim ben 21. Haftamda boyattım ombre yaptırdım diplere değdirmeden açıcı falan da uygulandı yani doktoruma sormuştum öncesinde sıkıntı olmaz demişti
Nhlhmz11 Mimim saç derisinden emilen bir maddesi varmış , o da bebeğe zararliymis , doktorum kesinlikle yasak dedi. Bende kısacık kestim tüm boyalar da gitti , ana saçıma döndüm . Hemde zaten uğraşması zor böyle çok rahat 😇
Gizemmiray35 Mimim iki hamileliğimde hiç boyatmadım bu üçüncü de beyazlarım çok artık bende kararsızım ama sanırım boyatmıycam
Logu Doktorum 14 ten sonra organik boyayla boyayabileceğimi söyledi. 20. Haftada dayanamadım boyadım. İlk gebeliğim aşırı beyazım var, şuan 32 haftalığız, doğumdan önce yeniden boyayacagım.
Ayselota Mimim ben önce amonyaksız boya ile kendim boyamıştım sonra rengi hiç beklemediğim gibi çıktı kimse beğenmedi kendimi çok kötü hissettim sonra kuaföre gittim açıcıyla açtırıp boyattım
SevincKara Mimim ben kuaförde yaptırdım o yüzden açıcının o keskin kokusu vs hiç yoktu 1hafta sonrada detaylı ultrasona gittim bi sorun çıkmadı dediğim gibi diplere değdirmedik biz
Balbebek012 Mimim normal ama ben boyatmadım açıkcası şimdi yine hamileyim yine boyatmayacpım doğumdan sonra boyatırım
Sevoyss95 Bitkisel boya ile boyayabilirsin dedi doktorum boyadım hiç kötü bi kokusu yoktu hatta tutmaz dedim ama baya güzel oldu
Busrata33 Mimim bitkisel boya yoktur bitki özleriyle zenginleştirilmiş daha az kimyasal olan boyalar vardır inanmayın buna,Normal boya kullandım ama amonyagi azaltılmış boyalar kullanabilirsiniz