• Gebelik
  • 10 hafta da karın kalp gibi atması normal mi sizce?

bunu ben de merak ediyorum, özellikle elimi bebişin oldugu tarafa koydugumda derinden gelen pıt pıt seslerini hissediyorum elimle, ama sanırım o kendi kalp atışlarım ya da damar atışı da olabilir, 11 haftalık bebeğin kalp sesini elimle hissetmiş olamam😀

GunRAM_ ikinci hamileliğimdede bende yasadım. Sağlık ocagında kontorole gittigimde söylemiştim kendi kalp atışların demişti. Ama karnıma koyunca sanki onun kalp atışları gibi hissediyordum 😅😅

GunRAM_ bn 2. Çocuğumda fark etmiştim ve doğumdan sonrada hep aklimdaydi var mı diye normal zmnda da öyle atış hamilelikle bebekle ilgisi yok bizzat test ettim 😂

GunRAM_ bende o haftalarda hissetmeye basladim ama sanki kendi kalp atisim karnimda atiyor gibi hissediyorum. Elimi koyunca hissettigm bisey yok

Anonimane_150 arada oluyor hep olmuyor ki dokunmadan da hissede biliyorum oo pıt sesini yarın muane olamya gidicem inşallah doktora danışırim yakinlarimda iltihabım vardır diyor. 😂💞

ArvenMom evet ilk çocuk olucak ama kime diyorsam şaşırıyor açıkçası 😂🌸

GunRAM_ ilk gebelikte 20 hatta 24 kadar hissedemeyen oluyor daha zaman var ☺️