Happymomleyla Emmis kaç senelik ıphone kullanıcısıyım bende şu müzik olayından muzdariptim önerdiğiniz uygulama gerçekten mükemmel teşekkürler Allah ne muradınız varsa versin 😊🙏
busrayavuzmucize dilinkopsunemi-bisus Converter uygulamasını indir Canm ister dinliyorsun ister indirip direk ordan dinliyorsun ben memmmn
yanlisanlamaama dilinkopsunemi-bisus ben aylık ücret ödeyip apple müzik kullanıyorum ücretsiz var mı uygulama bilmiyorum 🤷🏻♀️
bebekananas dilinkopsunemi-bisus Converter diye uygulama var ilk baştaki yere tıkla YouTube istediğin şarkıyı yaz downyoad de inmesini bekle müsik emıjsi olan yere gir netsiz de dinleyebilirsin sonrasında
ArvenMom dilinkopsunemi-bisus spotify premium kullanıuorum kafam rahat tavsiye ederim hem reklam derdi yok hemde istediğin her müzik var
Semra-gulec dilinkopsunemi-bisus one music var onu indir istediğin şarkıları da indirirsen indirdiğin şarkıları internetsiz şekilde dinleyebilirsin
Mihrimahvuslat dilinkopsunemi-bisus iPhone telefonları için Tubidy var kız kardeşim kullanıyor çok güzel internetsiz kullanabilirsin müziklerini indirdikten sonra öyle diye hatırlıyorum yanılmıyorsam 😖
Mihrimahvuslat Sila66 ben Android kullanıcısıyım 😹😹 kız kardeşim kullanıyor kendi telefonuma indirmek istemiştim kız kardeşim güldü bu sadece bize özel herkes indiremez dedi 🤣🤣
Mommyy0708 dilinkopsunemi-bisus ben Tubidy Fm uygulamasını kullanıyorum(iphone xs) youtubedaki bütün videoları bulabilirsin indirebilirsin internetsiz dinleyebilirsin
Sila66 Mihrimahvuslat 🤣🤣 heeee anladıım androıd spotıfy ucretsız kullanabılıyorsun ama lınk bulman lazım😂😂😂
Mihrimahvuslat Sila66 Myt var onunla idare ediyorum yada şarkı dinlemek istesem TV’den internete bağlanıyorum öyle dinliyorum 🥳eşim çok üsteliyor iPhone alayım ben kullanmam dedim kafam basmaz alışmışım Android’e 😹😹
humeyra-06 dilinkopsunemi-bisus ben Bolt uygulamasını kullanıyorum Youtube da olan tüm videolari indirebiliyorsun
Sila66 Mihrimahvuslat ıphone oyle cok da ovulcek seyı yok😂😂😂 bı sırı ayda ıse yarıyor bı de kamera 😂😂😂