Dün gece yatağımda buradaki doğum hikayelerini okurken şimdi hastanede bebeğim yanımda yazıyorum 🥹 Rabbim herkesi tez sancıda kurtarsın ben doğuramıyordum baktım hemen pilates topu yürüyüşle intişak süresi banyo hurma 2 günü geçirdim ve sabah suyum geldi apart topar hastaneye gittim hiç açılmam yok tam 13 saat sürdü açılmam oldu tam herşey yerinde bebeğim sıkıştı kaldı çok şükür rabbime hamdolsun doğurdum ama nasıl ? 2 ebe üstümde alta vakum ölüyorum sandım ama o ağlama sesini duydum o bebişim çıktı ya herşeye değişiyor herseye rabbim hepinizi tek sancıda kurtarsın inşAllah hayırlısıyla Bebişlerinize kavuşun ben şuan onu izleyerek yazıyorum Elhamdüllah 🌸🙏🏻

Duygueda Allah analı babalı büyütsün …zor valla doğumun her türlüsü Rabbım kolaylık versin hepimize benimde jkinci doğum korkum stresjm ayrı tecrübeli olduğum için başıma ne gelcgni blym umarım İlki gbj olmaz günde kaç saat yuruyodun ve ne kadar siklikla

Yusufii vallaha hiç bir doğum diğeriyle aynı olmuyor. Günde 1 saat yürüyordum ama sürekli aktiftim evde yatmadım hiç