Cansu10 34+6 dayız ilk nstye girdik bugün şükür bi sıkıntı yok 3kilo100gram olmuş kızçem doktor daha fazla kilo almasın dedi 😄😄 sizde ne var ne Yok
Cansuercan Cansu10 ohh masallah 34 2380 kilo 😂😂 hareketleri yavasladi nstde bi sorun cikmadi ama doktorda bana hareketsiz geldi deyince korkuttu bizi sıpa
Maviii Cansu10 ay yavrum maşallah annesi 😊 fazla alırsa normal doğumda seni çok zorlar 😊 36+0 da 3000 dü. doktor bizede almasın dedi seni düşünemedim şu an 😁😁
Minnakelifim Cansu10 oo kilosu baya iyi maşaallah 😊😊 bizde 15 inde komtrole gidicez kilosunu boyunu o zaman ögrenicem insaallah
Yagmr05 Cansu10 oy maşallah biz 34de 2475dik 😂 şuan 35+1iz çalışıyorum bebeğim doğum pozisyonunu almıştı bi sürpriz yapıp dönmezse tabi 😂
Cansuercan Cansu10 yok yaa ultrasonda hemde ilk defa tok gittim hep sabah ac gidiyodm 😀 doktorda hareketsiz falan deyinceee korktm 😀 sonra meyvesuyu icip gittim nstye ama doktor bu sonuclar normal dedi yolladi ee eskisi kadar oynamiyor artik buyduu bnce
Cansu10 Maviii aynen canım Doğum pozisyonunda ama kilolu olursa normal Doğum yaptırmıyor artık kolay kolay doktorlar 😊 gerçi annem kardeşimi 5250 normal Doğumla doğurmuş ama 20 sene önce şimdi ki doktorlar risk almıyor 😄😄
Cansu10 Minnakelifim biraz fazla işte normal Doğum istiyorum bakalım nasıl olacak 😊 siz kaçıncı haftadasınız
Minnakelifim Cansu10 biz 34. Haftaya girdik 1 aydir kontrole gitmiyordum insaallah boyu kilosu iyidir prensesimin