Sahradmla Elis90 bnede 2. Kızımda hep erkek rüyası gördüm bunda daha görmedim cnm 😂 sadece hamile olmadan 2 ay önce erkek bebek gördüm yanımda eşim seviyordu 2 ay sonra sürpriz oldu gebelik bize dahada bebekle ilgili rüya görmüyorum
tosbikin_annesii Sahradmla olabilir bilemiyorum şuan 17 haftam bitti ama hiçbişey almadım cinsiyet değişir mi diye 😂
Sahradmla tosbikin_annesii 2 kızım var başıma böyle bsy kesinlikle gelmedi 13 haftada 1 kere cinsiyet sorardım daha doğuma kadar sormazdim 😂
Burcu48 Benim 16+6 haftalık doktor direk kız dedi yüzde bilmem bi şey demedi , değişir mi bilmiyorum alışveriş için sizce detaylıyı beklemeli miyim
tosbikin_annesii Sahradmla yaaa 😂 bana özelde devlette erkek dedi ama içim hala rahat değil 2 hafta sonra tekrar gidicem 20 bitiyor o zamana bakalım ondan sonra alışverişe başlarım
3civcivannesi Sahradmla evet o erkek evlat hasretiyle yanan ama Rabbimin verdiği her evladima sıkı sıkı sarılıp onları bana verdiği için şükreden 26 yaşın da deli cesareti ne sahip olan anneyim başım kalabalık cenaze evi benim evim kimseye dönüş yapamadım kusura bakmayın 😁