Tkckvci Duş aldıktan sonra vücudumda kaşinti oluyor her ne kadar nemlendirsem dahi hangi kolumun üzerine yatsam kasintidan uyku olmuyor yaşayanınız var mı
Beyzanurr53 Tkckvci bende o sürekli var geceleri daha çok oluyo yan yatamıyorum sürekli sırt üstü yatmak zorundayım kan verdim birsey çıkmadı ama gecmedide
Mrnpk Tkckvci duştan sonra sıcak suyun etkisiyle vücut kuruyabiliyor kaşıdıkça kaşınıyorsun. Nemlendirici Krem kullan vüıduna çok iyi gelecek.
Elif2796 Tkckvci benfe çok kötüyüm her yerim kaşınıyor ben de 20+6 günlük hamilegim çok koyu kaşıntı var mide yanmasi bı an uyuz oldum diye düşünüyorum
Tkckvci Beyzanurr53 bnmde enzimlerim temiz çıktı ama bu kasıntı sinir ediyor duştan sonra oluyor ama. 1 2 gün sürüyor geçiyor tekrar duş alana kadar rahatım sonra duş alınca bir daha oluyor bu kasıntı
Tkckvci Mrnpk aslında ılık su ile duş alıyorum. Bebek yağı sürüyorum her yerime. Hala aynı hala aynı gerçekten sinir bozucu 😥😥😥
Cerenuznglu Beyzanurr53 hamilelik sebebiyle cildiniz ekstra hassaslaşmıştır. Duş jelinizi değiştirin belki de o kaşıntı yapıyor
Tkckvci Miracaslan evet her ne kullanırsam kullanayım aynı. Hindistan cevizi yağı sürdüm o da aynı. Hormonlarım alt üst oldu ne yaparsam yapayım bu kasıntı bitmiyor
Tkckvci 5melekannesi duştan soğudum havalar hiç ısınsın istemiyorum terledikce duşa girip duş aldıkça kaşınmak düşüncesi bile beni sinir ediyor
5melekannesi Tkckvci bence ilk kullandıklarınızı değiştirin tuzsuz şampuanlar deneyin yine aynısı olursa dediğim gibi su alerjiniz olabilir doktora gözükün