Bir gün benim de doğum hikayemi yazacağım aklıma gelmezdi hiç doğmayacak sanıyordum :)). İlk gebeliğim normal doğum yapmayı çok istiyordum doktorum da normal doğum odaklıydı her şeyimizi normale göre ayarladık. En son kontrolüm de hiç sancım yoktu doktorum da cumartesi gününe kadar doğum başlamazsa suni sancı ile başlatalım dedi ben de benim sancımın gelmediğini söyledim yarın suni sancı versek olur mu dedim doktorum da olur dedi. eşim kıbrısta görev yapıyor o yüzden izni azdı birlikte gideceğimiz için çok fazla beklemek istemedim. O kontrolümde kaşıntım olduğunu söylemiştim doktoruma doktorum bunun ciddi olduğunu söyledi bu gece den yatış yapalım yarın sabah sancı verelim demişti. O gece heyecan bastı tabii beni çok karışık duygular içindeyim ağlama tuttu birden beni hastahaneye gittiğimiz de saat 20.30 21.00 arasındaydı. Biraz gezdik o gün gece doğum yapacağımdan habersiz hastahane de nst çekildi nst m de sıkıntı çıktı hemen doktorumu aradılar acil sezaryen denildi o an bir şok geçirdim asla sezaryen alacağıma ihtimal vermiyordum çünkü kesin normal doğururum diye kendime güveniyordum. Bebeğim strese girmiş o gün çok ağladığım için sanırım kaka yapmış gece 04.04.2023 saat 22.44 oğluşum doğdu tabii ben şoku atlatamadım ama o hissettiğim duygu çok Farklı doğumum çok kolaydı altı saat sonra yürüdüm şuan anneliğimin 5. Günü çok mutluyum duygusalım ağrılarım çok az kendi kendime yetiyorum hiç zorlanmadım üçüncü gün dışarı çıktık hatta inşallah herkesin kolay ve güzel doğumu olur🧡 çok Farklı bir duyguymuş. Şunu da söylemeden geçemicem yine de normal doğum içimde kaldı :)