Simaybalim22 Kızlar herkese iyi geceler yürüken canım cok yanıyor bacaklarımı ayırarak yürümeye calısıyorum yataktan kalkarkende alt tarafımda cok baskı hıssedıyorum canım yanıyor sizce kanala yerleşmiş olabılır mı yada bunun sebebini bilen varmı aranızda
Zeynayzey Simaybalim22 bende 36 haftalığım bugün aynı şey bendede oldu hatta eşime bende bugün değişik bişey var alt tarafımda baskı hissediyorum dedim yürürken yattığım yerden kalkarken canım acıyor
NeseY Simaybalim22 2 haftadır aynı durumdayım son bir kaç gündür arttı hatta doktorum doğum pozisyonu almış kanala yerleşmiş dedi
Pnarvrl Simaybalim22 muhtemelen kanala yerleştirmiş kafasını. benim de öyle hele çişin varsa kalkmak yürümek çok acı veriyor. Yarın doktor randevum var bakalım ne dicek muayene de edebilir alttan
Linameyra Simaybalim22 kanala yerleşmiştir canım aynılarını bende yaşıyorum doktorum doğum pozisyonu aldığını söyledi. Gayet normal bir durum ağırlık tamamen artık alt tarafta
Semanurkcbs 32+4 birebir aynılarını yaşıyorum,araştırdım çatı kemikleri ile ilgili bir durum olabilir benim belirtilerim aynen o şekildeydi çünkü doktoruna danış derim,çatı kemiği kayması yaşıyor olabilirsin allah yardımcımız olsun inşallah 🙏🏻❤️
Simaybalim22 Zeynayzey birde sürekli tuvakete gidıyorum ve 1 damla bıle gelmıyor korkuyorum acıkcası evde genelde tek oldugum için
Lfdmrc NeseY siz kaç haftalık hamilesiniz kanala yerleşmesinden ziyade bu ağrıların açılmayla alakası var mı peki biliyor musunuz 🤗
Lfdmrc Zamanla bebeğin dönmesinden kanala yerleşmesinden kaynaklı olabilir benim de kasık ağrılarım 36. Hafta da başladı doktora sordum normal dedi çevrede daha önce doğum yapan kişilerden de aynı cevabı aldım şuan 38. Haftadayım bebeğim dönmüş yani kanala girmeye başlamış ağrılardaki şiddetli artış ondan diye düşünüyorum doktora yine de soracağım ama kötü düşünmeyin kendinizi motive ederek devam edin ben iki gündür yürürken bile çok zorlanıyorum ama doğum yaklaştığı içindir diye düşünüyorum
Simaybalim22 Lfdmrc evet bende öyle düşünüyorum hatta yürümek bıle ıstemıyorum süreklı yatıyorum bu seferde şişerim falan diye korkuyorum yatıncada geri kalkamıyorum gün yaklastıkca bide insan heyecanlanıyor 🙂
Lfdmrc Simaybalim22 yatınca da doğuramazsın hareketsizlik ten diyorlar oda ürkütüyor beni merdiven çık yürüyüş yap falan diyorlar onu da canım istemiyor yatınca da şişiyorum dediğiniz gibi ayaklarım suratım balon gibi oluyor sanırım doğumum çok yakın ondan bunlar 😆heyecanlıyım ilk doğumum aynı zamanda korkuyorum da benim gibi olanlar varmış bu yorum içimi rahatlattı
Lfdmrc NeseY bende 38 nst de benimde sancım çıkmadı sancım da yok zaten sanırım farklı bir ağrım yok çünkü kasık ağrım artyor sadece 🤗
MerveS697 Aynen hanımlar benimde öyle bide bel ağrısı tekrar başladı sol kalcam resmen kitlendi artık adım atamıyorum… bende 37+5 deyim
Lfdmrc MerveS697 benimde sağ taraf çok ağryor ya bacağımı zor çekiyorum resmen yürürken sağ bacağımı düzgün kaldıramıyorum ağryor solda bişey yok
Sd_gulerer88 Bende oyleyim son adete gore 37-3 usg de 38-3 cumartesi cati muaynesi oldum agrim artti vajinada catida agrim oluyor zor kalkip yürüyorum rahimdede yumusama baslamis zaten dedi doktor, normal istedigimnicin bekliyelimndedi. Ama alttam agri sol sag kasık agrim basladi bebek bas asaga pozisyon da