kevserr38 Minnosanne-52 bende aynı 39+2 hicbisey yok 38 de yalancı sancılar artmıştı ama o da yok artık
Ayselsinan 40+1 olduk gaz sancisi ve hafif sancilardan baska bisi yok kuyruk sokumu kemigim agriyor genelde ve bebisin hala gelmeye niyeti yok gibi…
Sunakarakoc Benim salı günü nişan geldi yalancı sancıdan başka birşey yok 38+4deyiz sancı gelse kopturcam hastaneyede sancı tm anlmıyla gelmedi😔 korkuyorum birşey olacak diye çünkü nişndan en geç 1hafta sonra geliyormuş
Ayselsinan Litharer bugun kontrole gittim bende carsamba gunu yine nstye bakilacak cumaya kadar dogmazsa yatis verilecek ama bugun yarin dogururum ben kanala iyice yerlesmis bebek…
Ayselsinan Minnosanne-52 benim 40 i gecti suyu sagligi gayet iyi ama ben korkuyu aklima kotu seyleri aklima getirmiyorum rabbimin bir bildigi vardir diye korkmuyorum…
Ayselsinan Minnosanne-52 geceleri genelde sancilar oluyor ben genelde yemek yedigim zamanlarda daha cok oluyo ama gecici oluyo hep duzenli degil…
Ayselsinan Minnosanne-52 benim 34 haftalikken dogum kanalina girdi ve gobegim dogum icin bayagi bi asagiya indi sabahki kontrolum de doktorum kanala iyice yerlesmis dedi
kevserr38 Minnosanne-52 nefesiniz rahatladıysa aşağıya indiğini anlayabilirsiniz ben artık nefes nefese kalmıyorum