Sevda06_05 Toklum sekerim yuksek cikiyor kızim yine hareket etmiyor 2 gündur siz bebeginizin hareketini hissetmeyince ne napiyorsunuz acile gitmeli miyim hemen
PSerenity Sevda06_05 2 gündür hiç hareket etmedi mi hıçkırık falan da olmadı mı öyleyse hemen doktora gidin
Turuncubebik Sevda06_05 kaç haftalık ? 30 üstü ve hala hareket hissetmiyorsanız yani etmiyordur o halde dr gidin hmn Şekerle alakası yok Hatta tam tersi şeker yüksekken bebek hiç durmaz
bsranur123 Sevda06_05 canim naptin merak ettim bende şeker hastasıyım ve gebeyim 🤲 bizim bu surec zorlu ve yorucu insan her an panik sekerden dolayi bebisi etkilememistir insllah hayirli haberlerini bekliyom ben
Sevda06_05 PSerenity evet hic hareket etmiyor normalde hickirmalarindan anliylrdum hareketini gecen hafta 2 gun hic hareket egmedi yine acile gittim serum verdiler hemen sekerim yukselmis megerse ondan sonra duzeldi ama yine bu iki gundur hareket etmiyor
Turuncubebik Sevda06_05 bn o haftalarda çok net hissediyordum ama bazıları o haftalarda düzenli hissetmiyor Siz telaş etmeyin ama yinede acile gidip baktırmanız iyi olucak Ve dediğim gbi şekeerle ilgisi yok
PSerenity Panik yapmayın ama bi hastaneye gidin bence benim de şekerim var bebeğim hiç durmaz bazen stres oldugumda oynamaz o zamanlarda da su içip sola yatıyorum oynuyo
Sevda06_05 PSerenity bol bol su icip sola yattim hickirik tutt sadece o yuzden gitmedim artik yarin sabah saglik ocagina gidicem once seker testi icin bakalim orda dinlerler mutlaka kalp atisini
Sevda06_05 bsranur123 gitmedim canim su ictim hickirik tuttu bebegim o yuzden sabah saglik icagina gidicem bugun misafirlerimde cok vardi zaten ayaklarimin agrisindan kalkip hastanedeye gidemedim simdi