Kızlar selaamm! 40+5 günlük hamileliğimin sonuna gelmiş bulunmaktayım😅. Dün gün içerisinde sürekli bir akıntı vardı ve tam tamına 6 kere kıyafet değiştirdim. Tahmin ettiğim gibi gelen şey meğersem suyummuş. Gece 12 gibi hastaneye gittim yapılan alttan muayene sonucunda suyumun geldiğini fakat açıklığımın 2-3 cm olduğunu söylediler. Doktorum yatışa izin verdi fakat istersen eve git sancını çek sabah 8 gibi gelirsin dediler doğum için. Suyum da geldiği için aynı zamanda haftamda ilerlediği için riske atmayıp yatışı gerçekleştirdik. Ebe sürekli gelip açıklığımı kontrol etti bir süre sonra bebek kakasını yapmış dedi. Benim için alttan muayene zordu açıkçası. Verilen suni sancıyla yavaş yavaş ilerleme kaydettik. 7.5 cm den sonra benim için dayanılmaz olmaya başlamıştı. O arada doktorum geldi kendisi muayene etti ve saat 5.30 gibi doğumhaneye aldı beni geçen zorlu yarım saat sonunda bebeğim 5.55 de dünyaya geldi. Fakat solunumu hızlı olduğu için küveze aldılar yanıma getirmediler. Doğumda ve doğumdan sonra gidip bir kere de kendim gördüm. Akşama doğru beni taburcu ettiler. Fakat bebeğimi pazartesi günü doktorun görmesi için vermediler. Haftasonu olduğu için ilgili doktor yoktu maalesef. Şuanda da evimdeyim ve sadece dikişlerimin ağrısı var. Ama çok şükür atlattım ve bitti. Darısı başınıza olsun. Umarım çok güzel doğumlar gerçekleştirirsiniz.