123esr_ Ne bu saçmalık artık diğer polikinlikleri bilmiyorum ama ben ilk hamile kaldığım zamanda bulamıyordum randevu istediğim güne . Şimdide bulamıyorum . Ne bu? Siz bulabiliyor musunuz ?
Tiiffany 123esr_ buluyorum. Telefona mhrs indirin talep olusturun hast ve alanı. Ay sonu genelde bosalıyor. Sabah 10. Öğlen 12 -4 arası gece 12’de
zeynepmom34 123esr_ bende istediği zaman kadın doğumda bulabiliyorum devlet takşpliyim doktordan çıkıyorum hemen randevumu alıyıyorum istanbul kartaldayım bu arada
123esr_ Crescent96 İstanbul. Bu hafta içinde baktım ama bulamadım haftam geçiyor kam uyuşmazlığı iğne için
Crescent96 123esr_ bende istanbuldayım ve devlet hastanesine gidiyorumok rahat buluyorum talep oluşturun olmadı hemen msj geliyor
Tiiffany 123esr_ dedigim şekilde yapın cok rahat bulursnuz diğer türlü randevular acık olsa bile hemen doluyor. En azından diger türlü size anında mesaj geliyor. Randevuyu yakalamıs olursunuz
Senayl34 123esr_ bende İstanbuldym detaylı ultrason için Zeynep Kamil hastanesine 1 hafta uğraştım bu şekilde zor da olsa aldım😂😅😅 ins alirisn sende
Mochi 123esr_ istenilen günü bırakın hiç yok randevu🥴 bulsam hangi gün olursa olsun gidicem yani 3aydır bir kere denk geldim talep açmıştım biri iptal etmiş galiba randevuyu bildirim geldi anında kaptım. Anlamıyorum yani bu randevular ne zaman açılıyor da bitiyo