Bereninannesi Kızlar çok sinirli bi kızım var öyle ki sinirlendiği zaman tırnaklarıyla yüzünü çiziyor kendini sıkıyor çok bağırıyor ve ağlıyor bebeleri böyle olan anneler varsa hakikaten nasıl başaçıkıyosunuz?
Nnanaa Bereninannesi benim kızda kendini sıkıp nefessiz bırakıyor gazı çok olduğunda, hep mi öyle yapıyor kulak enfeksiyonunda da sık ağlama uykudan ağlayarak uyanma sakinleşememe oluyr diye biliyorum
123esr_ Bereninannesi 2 buçuk aylık bunları yapıyor mu 🧐 korktum sanırım .. eldiven takın ellerine çizmesin yüzünü
Bereninannesi Nnanaa bi yandan gazlı da bir bebek evet ama çok da sinirli ya sizinki de farksız değil anlaşılan
Nnanaa Bereninannesi 3.5 aylık yeni yeni azalıyor haftada 2 3 gün artık öyle sizinde 3. Aydan sonra rahatlar muhtemelen. Ben fön makinesi sesi ten tene temasla evde gezdirerek sakinleştiriyorum genelde. Birde bacaklarımın arasına koyuyorum dik şekilde karnını bir bacağıma dayıyorum sırtına masaj yapıyorum öyle uyuyakalıyor çok rahatlıyor deneyin isterseniz
Bereninannesi Nnanaa güzel öneriniz için teşekkür ederim deneyecem çok sağolun inşallah bende de işe yarar