gunesinannesi_ Gizmi benim 1 yer kız geri kalan her yer erkek çıkarıyor babaannem az önce baktı karnıma eski ebelerden kıza benziyor dedi 7. Haftaya girdim🥰
Beggg esnyz14 biz de hepsi kız çıkıyor bakalım sonuç ne olacak burası sağ olsun o kadar takvim makvim öğrendim ki😅😅😅
mahperii ahh banada lütfen her sitede farklı çıkıyor anlamadım. 10.06.1998 - son adet 24şubat2023 ama yumurtlama 5mart
Miniminia Gizmi erkek çıkıyor canım, kuzenime yaptığım siteden yaptım. Ona da erkek çıktı erkek doğurdu
Kaderrhamza gunesinannesi_ bende öyle biter kız diğer her deneme erkek çıktı bakalım ne çıkacak 7 haftaligom😍
Gizmi Miniminia tüm umutların suya düştü 😀 şaka bı yana sağlıklı olsun da bir oğlum vardı belki kız olur demiştim ama nasip bakalım doktor ne diyecek
esnyz14 Beggg ay bende merak ettim haber ver gerçekten kız mı bakalım tabi en önemlisi sağlıklı olsunlar inşallah
Beggg esnyz14 hahah haber edeceğim söz salı günü randevumuz var 11 haftalığız belki tahminde bulunur🤩 tabii ki önce sağlık❤️
Miniminia Gizmi ben de kız bekliyorum bana o sitede kız çıktı, burada erkek diyenler oldu. Heyecanla bekliyorum bakalım sonuçlar ne olacak, unutmazsak haber edelim birbirimize doğruluğunu 🤭🤭🌸