Rinaa Kizlar merhaba, ovulasyon testim 3 gundur boyle cikiyor. Daha once yaptigim ayda silik cizgi cikiyordu ama bu sefer silik cizgi bile cikmiyor. Reglm yeni bitti ![](
Rinaa Acaba yumurtlamamda bir sorun mu var, reglmin ilk gununde antibiyotik kullanmaya basladim o etkilemis olabilir mi deneyimleyeniniz oldu mu? Sali gunu doktora gidecegim
Rinaa Yaprak- evet canim iki saat sivi alimini kesip ayni saatte yapiyorum her gun. Daha onceki yaptigimda da ayni sekilde yapmistim reglm bittigi gibi baslamistim ama t cizgisi silik sekilde cikiyordu. Bu sefer neredeyse hic gorunmuyor t cizgisi
Yaprak- Rinaa bende labagoik kullanıyorum benimde çok koyu olmadan silikleşmeye başladı şimdide bi tık koyulaşma var adetimede 1 hafta var canım
Rinaa Yaprak- t cizgisinin c den daha koyu olmasi gerekiyor yumurtlama icin ama her kosulda bence gun asiri degerlendirmek en iyisi
Rinaa uzlet insallah canim, acaba yumurtlama olmayacak mi bu ay diye korktum, ben her gun 6-7 arasi yapiyorum ama oglene cekebilirim
uzlet Rinaa Aynen canım LH hormonumun en belirgin olduğu saatler 12 ile 4 arası o yüzden ilk saat öncesinden sıvı alımını kesip o saatlerde yapmak en güzeli Ya da sabah 8 ile 10 arası diyorlar ama ben her zaman öğlen yaptığım testlerden daha doğru sonuçlar aldım
Rinaa uzlet cok sagol kuzum, bende yarin oglen 12 de sivi alimini kesip 2 gibi yapiyim testi madem, doktora da yumurtlama takibi yapmasini isticem 🥹
Rinaa uzlet gun asiri iliskiyle aslinda kacirma ihtimali olmuyor ovulasyon testi gercekten strese sokuyor insani cok, dusuk yaptigim gebeligimde 3 gun oncesinin iliskisiyle hamile kalmistim