esmerella37 annemlerle kayınvalıdemleri iftara cagırıcam sizce neler yapılmalı önerilerde bulunablrmsnz biraz kafam karısık hep et pilav yaptım farklı bıseyler istiyorum aslında
Busel esmerella37 Ben kalabalık misafire genelde Çorba Güveç yemeği yapıyorum etle genelde sebzeler Pilav yapıyorum ama düz pilavlardan kaçınıyorum ortaya en az 2 Zeytinyağlı 3 çeşit meze ve bir iki salata yaparım bir de tatlı 😂 Siz et pişirmek istemiyorsanız tavuklu güveç yapabilirsiniz. Ya da püreli kofteli güvecler. Patates kullanmadan güveç yapıp ya fırında kremalı patates ya da püre yapıyorum ana yemek yanına
Bebekiki esmerella37 corba etli güveç pilav salata mor lahana mezesi sarma içli köfte tatlıda ekmek kadayıfı oluyor aileler gelince
Nurkcy esmerella37 Mercimek çorbası İslim kebabı Pilav Ortaya da Zeytinyağlı fasülye Kuru biber dolması Sarma da olabilir Kereviz salatası Yeşill salâta vs. Aklıma bunlar geldi :)
esmerella37 Mlsayca_07 hahah hep aynı oluyor zaten sıkıldım artık oyuzden farklı menü yapmak istedim bunlarda guzel ama karnıyarık seven yok bizden
Tugraseda Beşamelli kaşarlı falan tavuk sote güzel olur. Ortaya bi çeşit zeytinyağlı yemek. Bi yoğurtlu meze bide salata gayet yeterli olur. Pilav ve corba klasik zaten onlar mecbur değişmez. Sütlü tatlı hafif güzel olcağı için sütlaç güzel olur
ms_annisko_ Geçen hafta aldım ben her iki aileyi. Lebeniye çorbası,etli kuru fasülye ,domatesli bulgur pilavı, sebzeli patatesli fırında tavuk pirzola, havuç tarator, salata, güllaç :)
Mutlulukkk esmerella37 benmde bazen genel bi tarifim oluyor..domates corbasi veya mercimek. Tavuk dunyasi gbi guzel soslu tavuk yaparim. Pilav slaata vs. Ama bu da klasik gelirse size, firinda patates yapin, havuc tarator veya patlican biber ezmesi gbi bi herhangi bir meze ortaya,slaata, soslu makarna yapabilirsiniz veya firinda besamel soslu bi makarna falanda olur kiymali vs. Bunlarinda hiiiic biri olmazsa hünkarbegendi olabilir 😂
esmerella37 ikicicek Efnanefnan alakayamaydanoz Beggg Mutlulukkk cok tesekkr ederm kzlarrr degerlendircem bunları 😍🥰🥰
Beggg esmerella37 islim kebabı çok güzel oluyor gerçekten ana yemek olarak yanına meyhane pilavı da yakışır gibi👌🏽 Ortaya yeşilliklerden oluşan bir salata narlı,taze fasulye,paçanga böreği,bir kaç çeşit meze havuç tarator acılı ezme haydari vs gibi bence tamamdır🤩
alakayamaydanoz esmerella37 mercimek çorba Etli yada tavuklu fırın güveç (porsıyonluk oluyor herkese de yetebilir biber patates falan girince zengin de duruyor) Pilav Salata , garnitürlü yoğurtlu meze Haşhaşlı revani
Efnanefnan esmerella37 merhaba Süzme mercimek Zeytinyağlı barbunya içinde havuç patates üzerine maydonoz serpilmis Pacanga böreği Patlıcan oturtma Sade veya nohutlu pilav Salata çeşidi Havuç tarator Veya cacık 😊
ikicicek esmerella37 hamileye kolay ve doyuran menü kendimce 😅 Kabak biber patlıcan dolması Tepside altına patates biber dilimle üstüne baget baharatla diz at fırına Pilav Çorba Salata Tatlıda artık en pratiğine ne gidiyorsa