uzlet Kader ortaklarımm gelinn beraber bekleyelim burdaa 🌸 Sizin bat ne zaman ve herhangi bir belirti gibi değişiklik yaşadınız mı bu ay 😍gerçi şuan erken biraz ama muhabbet olsun
Esra_Omer_21 uzlet bugun benim adet günüm korku ve heyecan ikisi bir arada yasiyorum inşaAllah olmam kasiklarda agri hissediyorum ama adet oluncada agrır benim o yüzden bi umutsuzum gibi
tugrullsmomms uzlet ıkı gundur ayakta çok durunca bel ağrım oluyor onun dısında hıc belırtı yok olmadı heralde bu ayda :(
uzlet whitechocalete Benim de 16 Nisan gösteriyor uygulama canım 5′inde daha yeni yumurtlama gördüğüm için hiçbir belirti yaşamıyorum İnşallah bu ay olur ya😍
Liyaevin5 uzlet ay benimde 5iydi 15 regl günümde ama olmadım şu Kadir gecesinin yüzü suyu hürmetine rabbim banada isteyen herkeslerde nasip etsin 🌸 sonuç ne canım oldun mu sen regl
uzlet whitechocalete inşallah canım yaa ben bu ay hacet namazı da kıldım öncesinde Rabbim nasip etsin inşallah hepimize 🤎
uzlet Slnspt belirti varmı canım benim de 5 6 sı yumurtlama hiç kasık ağrısı falan yok yumurtlamadan sonra olurdu aslında
Themoretheless Slnspt benim yumurtlamam 7-8 sanirim . ben pazartesi kan verdim 0.3 cikti bugun de erken test yaptim negatif . Biliyorum daha erken dokuz gun var ama bi an once ogrenip kan sulandırıcılara baslamam gerekiyor
Themis uzlet yok vallaha hiç bir belirti şuan. İlk gebeliğimi kürtajla sonlandırmıştım 1 hafta öncesinde göğüs hassasiyetim başlamıştı o gebelikte. Şimdilik bir şey yok ama pek umudum da yok 🥹
Esra_Omer_21 uzlet iki gün once erken gebelik testi ile yaptim negatif çıktı 😕elimde de test yok olsa hemen yapardim