Lavinia96 Merhabalar ben bu güne kadar her kan testi verdiğimde sonuç 0.100 çıkıyordu.Bu akşamki testte 2.72 çıktı değerim. Bunun nedeni ne olabilir bilgisi olan var mı? Teşekkür ederim şimdiden
Aslhnam Lavinia96 canım malesef gene yok bu seferkinde yüksek çıkmasının nedeni domates dereotu ıspanak çekirdek gibi yiyecekler tükettiysen betaya etki eder
Bebegim3444 Lavinia96 sen bi iki gun snra tekrar kan ver en garantisi. Yanı dusuk değer adet de gecikmiş gec döllenme olsa bile değer biraz daha yüksek çıkardı diye düşünüyorum insallah yanılıyoruz gebesindir 😊
esmerella37 Lavinia96 benmde hrzaman 0 cıkardı en son verdıgım de 3 cıktı gebelık yoktu benm cok umıtlenmistim oysaki 🥹
Sevimlianne_adayi Lavinia96 kimyasal deniyor canım bende gebelik testinde silik gördüm kan verdim 3.45 çıkmıştı sonra kanama oldu doktor kimyasal dedi
Bseucr Lavinia96 arkadaşım adeti gecikmeden 2.50 ile sonuç almıştı iki gün sonra tekrarladığında sonuç 15 olmuştu şuan hamile kan tekrarla canım
Lavinia96 Bu akşam tekrar kan verdim 4.25 çıktı yüksekmiş değer. Perşembe günü doktora gideceğim bakalım 🙏🏻🦋