beyzacmvrc İlk deneyim pek olmadı ama idare eder 😅 iplerim de amigurumi ipi değildi tam elimde vardı onlarla bı deneme yapayım dedim 😅 
beyzzsenturkk beyzacmvrc cok guzel olmus becerebileceğime inansam bende çok istiyorum güle güle kullansın minik
Mutlulukkk beyzacmvrc aa guzel olmus kzzz. 😍 Maşaallah eline saglik. Bende istiyorum ama beceremem diye hic ilismedim 😑
beyzacmvrc beyzzsenturkk amin inşaallah aslında bunu yapması çok kolay digerleirni bende denedim pek beceremedim ama bu kolay YouTube dan baktım bende istiyorsanız link atayım ☺️
beyzacmvrc Mutlulukkk teşekkür ederim 😊 Bende takım yapcakrim ip alıp. Bu ipler elimde vardı amigurumi ipi gibi cotton ip ama biraz kalın. Diğer oyuncakları beceremedim de bu kolay YouTube dan baka baka yaptım
beyzacmvrc Mutlulukkk şimdi de beşiğin çevresine asmak için amigurumi harfleri denicem ismini yazıcak şekilde 😅 yine elimdeki iplerle 😅
Zeyzey055 Ilk deneme için gayet güzel olmuş ellerinize sağlık bebek için ağzına sokma ihtimali için boyamamanizi öneririm 😊😊 benim sürüsüne amigurumilerim var bebeğim hiç oynamıyor bile çok fazla yapmayın 🤭🤭🤣
beyzacmvrc Zeyzey055 yok ya bir tane yaptım denemelik şimdilik 😅 evet ağzına sokma ihtimali aklıma geldi ama yıkanınca hemen cikiyomis öyle bı boyayıp deniyim ddm😅
mervenergiz beyzacmvrc eline sağlık canım bende amigurumi yapıyorum becerebilirsem resim yüklerim 😅 https://mutluresim.com/image/KWmzd
Zeyzey055 beyzacmvrc evet evet çıkıyor minik tatlış heyecanlar rabbim sağlıcakla.nasip etsin inşallah 😊😊🌸
Serife2323 beyzacmvrc  Aynısından bende örmüşüm bir ara🙂 çok seviyorum amigurumi🙂
beyzacmvrc Serife2323 sizinki daha profesyonel duruyo 🥰😂 çok güzel olmuş 🌼 bende elimdeki ipleri değerlendirdim öyle amigurumi ipi de değil tam😊