Eda-67 Ben 21. Haftadayım elenatal1 kullandım şuana kadar 2. Olana ne zaman geçiliyor bilgisi olan 🤦🏻♀️
tatliheyecanim02 Eda-67 doktorum bana bıraktirdi ve farklı vitaminler yazdı doktorunuza danışın bence. Ben 15 haftalığım artık kullanma onu dedi
Yenibirannee Eda-67 benim basta ikiz olma ihtimali vardi doktorum 6 haftalikken vermişti suan 13+3 haftaligim bitti tekrar almadim bu hafta gidicem bakalim tek gebelik olarak devam ediyorum
Sumeyye237 Kusura bakmayin ama ben bişey sorcam elenatal size mide bulantısı yaptı mı bende yeni başladım ama aşırı derecede bulantı yaptı bana içtiğim gün çok fena oluyorum
thebendis Sumeyye237 Evet ben de aynı durumdayım. Ağır geliyor sanırım ondan şimdi 1gun icip 1 gun ara veriyorum doktoruma da söyledim kesmektense böylesi daha iyi dedi🤗
Herseyguzelolsun7 Sumeyye237 ben de elenatal2 kullanıyorum gece uykumda kalkıp içiyorum başka zaman mümkün değil içemiyorum on dakika içinde bulantıdan mahvoluyorum
Ecem95 Eda-67 16. Haftda başladım 36. Haftda bırakıp balık yağı çinko vs içeren baska bir hap’a basladık
bilghrz Eda-67 hamileligin basından beri elenatal 2 kullanıyorum suan 31 haftalıgım halen devam ediyorm
Herseyguzelolsun7 Eda-67 ben ilk üç ay b complex vitamin kullandım, elenatal2’ye 12.hafta başladım 23+2’yiz şu an.