Serapca Arkadaşlar 2-3 gündür sanki açılma hissim var gibi idrar yolu enfeksiyonum vardı ilaç kullandım azaldığını hissediyorum en azından sancılarım ve wc ihtiyacım yok ama vajinal bölgemde sürekli bi idrar ihtiyacım var gibi hissediyorum ama yok kalça kemiğim üzerinde 100 kg luk biri oturuyor gibi ve göbeğim iyice aşagı inmiş durumda çok ilginç kasılmalarım çok arttı evet onu kabul ediyorum ama iğne batması gibi sağ kasık bölgem ve aşagı taraftan inanılmaz baskı var ben mi abartıyorum bilemedim cuma kontrole gidicem 🤔
deletedmom734 Serapca 35+3 teyim tamamen beni anlatmışsınız 😭 ne verdi doktorunuz enfeksiyon için yanma var bende
deletedmom351 Serapca Vajina batması bebeğin kanala inmeye hazırlanmasını gösterir diğer belirtiler de normal zamanınız geliyor çünkü
Habis07 Serapca al bendende okdr baya assada gobegm hatta moralm bozluuor assa dgru bi baskı var makat gelişiz acılmada yok ama mesela catı agrısı cok fena bacak arası nefes darlıgı :( haftaya sezeryanız bz 37 olcaz
Serapca deletedmom351 😔 hemşireyim ama terzi misaliyim ama ilk doğumumda iğne batması tarzı bişeyler oluşmadı 🙄
Serapca Habis07 bana Dr um diyo gidebilirsek 39 a doğru gidelim diyor çok umudum olmasada sezeryan olcam benimde moralim bozuluyor her gören doğurdun doğuracaksın nasıl aşagıda bilmem ne aman 🤦🏻♀️
Habis07 Serapca valla bizim suyumuz az canım bde su azlıgı cddi sıkıntı 38 de alcakdı sslında ama malesef