YaseminBatrk Sizde durumlar nasıl anneler 💚 ağrı sızı varmı evde pacaniza dolaşan varmı benim zira iki çocuğum daha var 5-2 yaşlarında bu supriz yumurta 🤭
beyzacmvrc YaseminBatrk 30+1, geçirdiğim ağır grip dışında herşey yolunda şimdilik 🥲 Allah sizinde yardimciniz olsun 😂🌺 iki çocukla zor olsa gerek ☺️
AdinsMom YaseminBatrk bende 34+4 olmuşum ya şak gibi saymayı bıraktıkça zaman hızlı geçiyo 23gün sonra doğumum var hayırlısıyla ne ara geçti bunca ay aklım almıyor🥹
YaseminBatrk beyzacmvrc yaaa hemde nasıl zor ama Allah hiç kuvvet veriyor hamd olsun. Grib için doktora gittin mi dün sormuştun
YaseminBatrk 2309 ayy bende yataga bir yatisim birde kalkisim var resmen yuvarlanan balinayim ahshsggs
YaseminBatrk cauuv1 yaaa geçmiyor mu baba jet gibi geçti ya kizzz belki de evde iki tane da bebem var ondan
lilamor_ alparslansmother çatlak oldu mu sizde. benim yok daha da olmaz diyorlar ama bilmiyorum. tırnağımın ucu değse bir süre acıyor orası. ☹️
lilamor_ 29+6 olacağım suyum geldi sandım demin yaaa doğuracam sanıyorum telaştan 😂😇🥰 bide sağ göğsümün altından aşağı doğru bir acı var bu nedir böyle öbür gün gidecem kontrole çok acıyor. mideme de baskı var her şey boğazımda sanki aşağı inmiyor.
Elizo lilamor_ mide yanması ve hersey bogazda aynn öyle mideyi yukarı itti artık bebişler az da yesen aynı
YaseminBatrk lilamor_ artık yeri daraldi itiyor bebisleriniz organlarımızı midenizi ondandır sancı girmesi inşallah başka birşey yoktur gittiniz mi doktora
alparslansmother lilamor_ hayir catlamadim kremde suremedim ben hic ellerim ayaklarim bel agrim mide yanmasi falan fistan olmadi ama keske bunlar olsaydida kolestaz olmasaydim o kadar kotuyum kasinmaktan
YaseminBatrk lilamor_ ayyy inşallah olmaz ama bebim ilk gebeligimde 37 hafta da catlamistim bana da doktorum hiç heveslenme çatlayacago varsa bir güne bakar demişti ve catlamistim çatır çutur 🤭😂😂
lilamor_ Elizo valla ya su içsem ağzımda duruyo sanki. ama hareketlerine değer 🥰 Rabbim herkese yaşatsın.