Ceyfer Kahvaltidan sonra karnima hafif hafif agrilar girmeye basladi adet agrisi gibi sonra gelip gitmeye basladi. Doktoruma yazdim aradi hastaneye gec geliyorum diye geldim yatisim verildi cati muaniyesi yapildi cocugun kafasi kanala girmis ama acilma yok serum yiyorum gece acilma olursa diye hastanede yaticam. İdrar verdim kanli idrardi insallah bisey cikmaz. 😔 Agrilari hafife almayin bayanlar agrim varken bebek arabasi bakmaya gitcektim normal diye rahim büyüyo diye doktor arayip cagirmasa durucaktim oyle
Mutluluk71 Ceyfer bende 33 haftamda erken dogum dendi bebegim kanala inmis dendi sancilarimda vardi igneler serumlar sancilarimi giderdi
Ceyfer Limpid hic sikayetim yoktu arada bel agrim olurdu gecerdi dun sadece rahim cok kasiliyodu batiyodu sanki geriliyodu
Ceyfer Limpid yok canim baslamadilar henuz simdi agri kesici igne yapildi yarin sabah doktorum tekrar muaniye edicek duruma gore bakilcak sanirim
ikizlerimveannesi Ceyfer geçmiş olsun inşallah yavrun biraz daha sabreder içerde 😕 Benim de en büyük korkum ama sürekli ağrım oluyor doktora gidiyorum bir şey yok diyor öyle olunca da artık ağrıları fazla umursamamaya başladım yanlış bir şey aslında
Ceyfer ikizlerimveannesi insallah canim. senin agrin olunca hemen soyle doktoruna en iYisini doktorun bilir bazi agrilar evet cok onemsemiyolar.