Mlke987 Bugün sabahtan beri eğilirken kalkarken sol kalçam ağrıyordu bişey batıyor gibi ama çok ağrılı şimdi de biraz yürüdüm sonra yürüyemeyecek derecede ağrım var kalça kemiğimde 18 haftalığım normal mi yaşayan var mı bu haftalarda acaba
serayglmz Mlke987 evet sol belime doğru 18+3 tam sebebini araştırıyordum. Haftalardır aynı yerde ağrı 🤦🏼♀️
ikizkusannesi Mlke987 normal evet bir çok kişi yaşıyor bu ağrı için doktoruna danışarak magnezyum aldım rahatladım diyenler var sen de danış istersen🌺
mucizem___ Mlke987 benim de sag tarafım catır cutur resmen kırılıyor kalıcam da da agrı var benim 28. Haftalar da başladı şimdi 32 haftalıgım sag bacagım hala kalcamdan dogru agrı bazı bazı doktora gitmeme bide bir hafta var sormak lazım
hilalklkn Benimde aynı şekilde yeni yeni başladı ağrılarım. Sol ayağımın dizimden yukarısı acayip uyuşuyor durup dururken. Hem ağrıyor hem acı veriyo
Mlke987 serayglmz oluyormuş hamilelikte n ama doktorum ortapediye gitmemi söyledi gitsem ne yapacak orası da ayrı bir konu ama şuan adın dahi atamıyorum ağrıdan 😞
Vldn0212 Bende 22 haftalık gebeyim fakat benm ki ağrıdan ziyade batma ve acı hissi kuyruk sokumunda tam. Yan dönerken bile feci canım açıyor😓
Mlke987 Vldn0212 benimde öyle yürüyemiyorum kalkamıyorum adım bile atamıyorum napıcam bilmiyorum bide çalışıyorum 😞😞
Beyzaaaaad Vldn0212 bende 23 haftalığım aynı şekilde ağrım var doktoruma yazdığımda bebekle ilgili sorun yoktur dedi fizik tedavi doktoruna yönlendirdi
Glsndvrn Vldn0212 bende aynı sıkıntıyıhı yaşadım muhakkak magnezyum alın ben bir hafta ağrısını çektimsonra dayanamayıp bir parol aldım☺️ve ağrı kalmadı bu haftalar bebek çok zorluyor ondan bence
Alinrabia Mlke987 bende aynı ağrıyı yaşıyorum ortopediye gittim beyin cerrahiye yönlendirdi o da hamilesin şuan emar doğru değil fıtık bile olsa hamileyken bişey yapılamıyor doğumdan sonra devam ederse gelirsin dedi anlayacağınız hiçbir şey yapmıyorlar
Mlke987 ikizkusannesi magnezyum kullanıyorum ama ona rağmen şiddetli ağrım var doktorum o yüzden ortapediye gitmemi söyledi
Safiye_Hayrunnisam6 mucizem___ bende 32. Haftadayim ve sağ kalçam aşırı ağrıyor normal mi hic bilmiyorum
babysevgi Mlke987 benimde öyle ve 32 hafta bitmek üzere asla geçmiyor gece gündüz devam ne uyuyabiliyorm ne dınlenebılıyorm sürekli ağrım var 🥹
mucizem___ Mlke987 maknesyum diyorlar sanırım sende kullanmadın ben hala kullanmıyorum mesela doktoruna Bi söyle tabi