Btlylmz0 Gece 12 den öğlen 12 ye kadar çekilen ağrılar sonucu açılmam 3 cm olmuş, doğum başladı diyor ebe🙊 dua edin bana kızlar 🙏🏻 gelmeyen Kasım çocukları yola çıktı geliiyooorr 😄
Mirayyymmm Btlylmz0 güldüğünüze göre bu dogum denen sey cok zevkli bişey olmali 😂 33 +6 ve dogumdan korkan bir hamiş olarak sormuyorum 🙄😂
Rabia54 Btlylmz0 sağlıkla gelsin inşallah bir avazda alirsinz kucağınıza sizde bize dua edin doğum anında 🙏💖💖
Dilaam Btlylmz0 ağrılarınız nasıl agrılar acaba bu dogum agrısını nasıl anlıcazz tarif edebilir misinizz
Btlylmz0 Dilaam adet ağrısı gibi başladıı, aralıklı aralıklı, zaman geçtikçe adet ağrısının üst seviyelerine çıktı tabi, ağrıları nefesle karşılayınca gayet rahat ilerliyor
Btlylmz0 Cansu55 3200 gr, ben sona doğru dayanamayıp biraz yıpratmışım kendimi doktorum öyle dedi, dikişsiz olacaktı ama bi iki tane dikiş olduu
Btlylmz0 Zeynepimmm sona doğru biraz zorlandım tabi ama kucağıma alınca bitti hepsii, ebelerim çok ilgilendiler sağolsunlar, inşAllah iyi ebelerle karşılaşırsınız hepiniz🙏🏻🙏🏻 Akşam Saat 10 da yatış yaptım 1.54 te doğdu çok şükür