Mochi aşkim biz yıllar önce Çapa’da yaptırdığımızda kan aldılar ama sonuç 1 2 ay gelmedi. Çünkü annemin kanı babamın kanı alındı. Hatta büyüklerden de istediler ama onlar hatay’da ve yaşlı dedik. Ama sonra nasıl oldu inan bilmiyorum bizim tüm sülalenin gen haritası ellerindeydi. Bu hastalık bize annemin babasından taşıyıcı geçmiş. Yani şöyle dedem taşıyıcı ama aktif hasta olmamış. Sonra annem taşıyıcı ama ölü doğumla aktif hasta biz taşıyıcı ve aktif hasta riskimiz elbetteki var. Doktor baba tarafından yok dedi. Ama neye göre nasıl bilmiyorum ve annemin hangi kardeşinde var hangisinde yok onuda söyledi ama bizim tüm sülale hatay’da. Hani nerden buldular nasıl ulaştılar bilmiyorum. Ama çapa o dönem döner sermaye imiş. Yani bunun ne demek olduğunu bilmiyorum ben anneme zaten çıkıyordur gittiğimde hastaneye dediğimde o dönem döner sermaye olduğu için bağcılarda falan çıkmıyor benim hastalığım ama çapaya gittiğimde hepsi çıkıyor dedi. Bende o yüzden doktora anlatıp tekrar umayla gen testi yaptıracağım.