Lisa Mevsen 38 haftalığız . Bizim kız biraz fazla kilolu olduğu için doğumum çok zor olmasın diye 38+6 da gün verdi doktorum . Tabi o zamana kadar kızım kendisi gelirse ne ala 😬
Sarella 3cocukannesi19 maşallah ya hayırlı olsun saglıkla büyütün inşallah darısı bizlere inşallah ☺️❤️
reinamm 3cocukannesi19 hayırlı ugurlu olsun 🤗 bende sancımı evde çekeym diyordum hep😂 sanırım yanlış düşünüyorum 😂
3cocukannesi19 reinamm sağol 🙏 sancı evde çekilir ama son 5 dk hastanede olmak lazım inşallah sizde bi avazda doğurursunuz
Laayla 3cocukannesi19 burda yorumlarını okuduğum nadir annelerdensin ve severim seni😍 Allah analı babalı büyümesi nasip etsin sağlık huzur mutluluk sizinle olsun inşallah ❤️
SevinYlmaz 3cocukannesi19 ayy canım hayırlı olsun sağlıkla inşAllah seninle aynıydık ben hala bekliyorum ne açılma var ne sancı perşembe yatıcam artık😔
3cocukannesi19 Mevsen yok canım acilden giriş oluyo nts çatı muayenesi Doğum ücret YÖK ben devlette yaptım çokta memnun kaldım
Muhammedamine 3cocukannesi19 Rabbim evladınıza hayırlı sağlıklı uzun ömürler nasip eylesin İnşallah . Gözünüz aydın 🙋🏻♀️
Deletedmom434 3cocukannesi19 acilden giriş yaptım ama kadın doğuma ücret ödedim yarı özel yarı devlet benim doğum yaptığım araştırma hastanesi🤷🏼♀️