Asfdg Kızlar 29+5 haftalığım bi anda bi ıslaklık hissettim tuvalete gittiğimde jöle gbi böyle slime gbi beyaz bi akıntı vardı internetten baktım nişan falan diyor ama benmki beyazdı kan yoktu hem daha çok erken nişan için başına böyle bişey gelen varmı
Leilani Asfdg benim de akıntım öyle bir kaç haftadır doktora da gittim baktırdım ama her şey yolunda dedi akıntı zaman ilerledikçe çoğalabilir öyle olabilir endişe etme dedi. Yerinde olsam bir doktora giderdim için rahat etmiş olur
myangelson Asfdg enfeksiyon olabilir nişan da erken haftalarda geliyor bu arada benim 19. Haftamda gelmişti sarımsı ve beyaz bir renk arasiydi çok katı yapışkan sümüksü bir kivamdaydi çok çok farklı bir akıntıydi
myangelson Asfdg internette resimlerine baktın mı onlara bakarsan miden kaldirirsa daha iyi olabilir o duruma göre yola cikabilirsin
Asfdg myangelson ya baktım da bitane benzeyen var oda nişan olabilir mi diye paylaşmış hiç yorum falan yok girince diğerleri kanlı zaten
Asfdg cauuv1 bende bayramdan sonra gitcem normalde ama içim rahat etmedi bi randavu alıp bidaha gitmeyi düşünüyorum