sutlaacc ikizler2- hiç korkma canım geçicidir inşallah Allahın izniylr geçer . Ben 27. Haftada yatıp çıkmıştım
ikizler2- sutlaacc İnşallah beni de çıkarırlar. 3 gündür hastanedeyiz ve kendi şehrimde değil hepsi ayrı bi rezillik. Sen neden yatmıştın 27.haftanda?
sutlaacc ikizler2- sen nerede yaşıyorsun normalde nereye sevk ettiler? Kasılma ağrı çıktı nst de diye yattım 1 gün. Serum verildi , ciğer geliştirici falan yapıldı.
ikizler2- sutlaacc Benim hamileliğim Ereğli’de takibe başlandı sonra Karaman’a taşındık. Şimdi Konyadayım. 3 gündür Meram tıpta gözetim altındayım
Damlacft ikizler2- benımde tüm vücut kasınıyodu cok kotu doktora gıttım safra asidi cıktı gebelikten dolayı o da kasıntı yapıyormuş suan 35 +2 haftalıgım 1 aydır cekıyorım ılaclarla düzelmeye calısıyorım
Betullicee selinakcan 32 haftalık oldum 25 den sonra çatladım biooil kantaron yağı %100 doğal Hindistan cevizi yağı kakao yağı bebek yağı vazelin kullandım hepsini karıştırdım yağların vazelini de günde bir mutlaka sürdüm
selinakcan ikizler2- benimde vazelin biraz rahatlatıyor ama hobby nin avokadolu kremi var cok iyi nemlendiriyor onu sürünce kaşıntım geçiyor
biryildiz42 ikizler2- merhabalar benim betam 8028.41 ikiz olabilir mi sizce bu arada sizin kaçtı ve hangi haftada öğrendiniz ikiz olduğunu
ikizler2- biryildiz42 Merhaba hayırlı olsun ben 5 haftalıkken öğrenmiştim. Ama beta yüksek çıktığı için değil testte çıkmıştı ⅔ gün sonra doktora gittim orada gözükmüştü
biryildiz42 ikizler2- ne güzel inşallah benim de ikizdir 19 nisan da kontrolüm var o zaman belli olacak inşallah