Rabissssscee [silindi] ben korkumdan 16 haftaya kadar bi çorap alamadım kız jdldkkdk 8 sene sonra olunca malum korku ağır bastı rabbim korktuğumuzdan korusun inşallah 🥰🌸
Nilgun-95 [silindi] eşin bence de haklı ben yenidoğan 3-6 aylık giysilerini aldım anne yanı beşiği bebek arabası ıvır zıvır hepsini aldım 19 haftalık hamileyim sadece dolabı ve bir yatağını bıraktım son 2 ay kala alıcam onda da geç teslim ederler diye korkuyorum yoksa hep son dk alırım
[silindi] Nilgun-95 yani uğursuzluk olursa her zaman olur dolapla beşikle alakası yok bence. Benim eşimin böyle saçma sapan inançları vardır hurafelere İnanır. İnşallah gelir canım sipariş ettiklerin gecikmez🥰🥰
[silindi] Sila66 Geçende açıldı Böyle post fotoğraf koymadan cinsiyet tahmini istedi müneccimiz ya biz😹😹😹
Sila66 [silindi] demın mutfaktan salona gelırken aklıma geldı skdkfkfk esıme bagırıyorum ,bagırıyorum derken seslenıyorum ısıgı nıye kapattın dıye 🤣🤣🤣🤣🤣
prematureannesi_ [silindi] benimde öyle şimdiki oturduğumuz 2 kapılı dolap aldım sığdırdım o şekilde kullanıyorum. 2 aya kadar başka eve geçersek oda yapınca daha büyük dolap alırım bunu da erzak dolabı yaparım artık.
[silindi] prematureannesi_ Biz de bebekten sonra biraz büyük eve taşınmayı düşünüyoruz aslında ama şimdilik küçük dolap almam lazım Ben de iki kapılı olandan
Ao526- [silindi] Valla 21+1 im odasının siparişini verdik 6-8 hafta arası gelir dedi firma 🙈 en azından büyük eşyalardan biri aradan çıkmış olur 😂 kıyafette e bebeğe gidiyoruz hem uygun hem cıvıl cıvıl eşim bile mest oluyor orda 😂 Geçe kalmayalım erken erken olsun 😍 Arkadaşlarımız sona bıraktı. Doğum beklenenden önce oldu hastane çıkışını yetiştiremediler doğumda olduğu için hastane kendisi giydirdi.. eşi elinde kağıtla ihtiyaçları alıp geldi falan öyle olsun hiç istemiyorum
[silindi] Ao526- Denizegeabioluyor Aynenkanka SinemAkyldz_ TugSozTan 19-85smya cauuv1 Teşekkür ederim kızlar yorumlarınız için☺☺😍😻
Denizegeabioluyor [silindi] ahsap buyuk besikler oluyo altinda cekmecesi olanlar isini gorebilir benimde oglumdan kalma o tarz bi besigmz vardi ona yerlestirdim kiyafetlerini aklinda bulunsun😊
Aynenkanka [silindi] sana vereceğim en büyük tavsiye önce pahada büyük eşyalarını alın inanılmaz zam geliyor her şeye. Kıyafeti her zaman alırsınız istiyorsanız ufak ufak onlara da başlayın ama bebek arabasıdır mobilyasıdır inan uçuyor insanın zoruna gidiyor yani 1 hafta önce baktığı şeyi zamlı görmek🤯
SinemAkyldz_ [silindi] bence al kıyafetini koy bir kenara zaten hepsi yıkanıp ütülenecek o yüzden sorun olmaz bence bir köşeye koy
TugSozTan Neye inanırsanız hayatınıza ona çekersiniz. Biz ilk kıyafet eşyalarını almaya başladık. Poşetle kendi dolabımızın üzerine yerleştirdik. Artık yavaştan yıkamaya başlıycağımız için dolabı iki hafta önce aldık her şeyini oraya koyduk.
cauuv1 Kıyafetleri tamamlamıştım kendi odamda posetlerin içinde duruyordu. Odasını kurduktan sonra temizledim, kıyafetleri yıkayıp ütüledim öyle dolabına yerlestirmistim
esnyz14 [silindi] Ben aldığım eşyaları kutulara dizmiştim. Nasıl olsa sonra yine çıkarıp yıkayıp ütüleyeceğim diye. Sonra eşimin bekarlıktan kalma dolabı vardı onu bi güzel boyadık kulplarını değiştirip bebişin dolabı yapmaya karar verdik. Öylelikle aldıklarımı kutudan dolaba dizdim. Sizde öyle yapabilirsiniz eğer yeriniz varsa aldıklarınızı bir kutuya dizin. Oda yaptığınızda da önce yıkar ütüler güzelce yerleştirirsiniz. İnsan dayanamayıp alıyor çünkü